- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcias #14839 üzenetére
akkor miért nem veszel PowerColor -t? ebbőől a márkából még senki nem panaszkodott BS -re
Vagy HiS is jó választás bár akkor én ezt választanám inkább
***********************************************************************************
marcusa ezek szerint NEM olvastad értelmezve végig mit kell csinálnimiután bevan állítva a HWINFO el kell indítani az MSI AB -nek az OSD szerverét(általában az AB -vel együtt indul és ott az ikonja az óra mellett neki is)
Ha megvan bal alsó sarokban a nagy + jelre katt és be kell tallózni hol található a HWINFO .exe .je
-
- = Zk = -
félisten
válasz
marcias #14855 üzenetére
érdekes, mert nekem már nem csinálja a BS-t.... fentebb már párszor leírtam, hogyan és miként. nem tudom ,a többieknek is sikerült-e ezzel a megoldással.
spanomnak 7850-ese van. a kis nyákos. neki absz nem csinált ilyet soha a vga. sztem ez a BS ink driverbug lehet.. sztem -
blade zte
őstag
válasz
marcias #14837 üzenetére
Nekem speciel annyira nem kell. De szerintem elég elöször az amd audio driver törlése, ha esetleg úgyis megy. Most a következö dolog az, hogy meg kell mindenkinél nézni, akinél hiba van, hogy realtek drivere van-e, és az a probléma forrása valószínüleg, márha a legtöbbjüknél így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest