Új hozzászólás Aktív témák
-
borkarico
aktív tag
válasz
szijartg #22470 üzenetére
igen, ez így van, ahogy a hivatalos állásfoglalásban le is írja. nekem meg pont ilyen van és érintett is a hibában sajna. ilyenkor köteles cserélnie a kiskernek ugye? nem jöhet vissza hogy nincs semmi baja a kártyának?? mert ez nem lenne egy jó dolog, hogy BS-t dobál és visszadobja a szervíz...
-
borkarico
aktív tag
válasz
szijartg #22468 üzenetére
inkább csak a Sapphire-ra panaszkodnak sokan.
Itt a hivatalos állásfoglalás a Sapphire-tól: link
pont ilyen kártyám van (11199-16-20G) és hibás is, dobálja a BS-t, megy is vissza gariba, elméletileg azonnal kell cseréljék hisz a gyártó hivatalosan is elismerte hogy gáz van ezzel a szériával. kíváncsi leszek ....
-
Mappa
addikt
válasz
szijartg #3362 üzenetére
ugyanúgy 3.4Ghz megy nálam is.ennek ellenére nem 100% megy a vga... és van hogy 85% alá is bemegy
ezen a képen látszik is bal fölső sarok 97% [link] de folyamatosan változik. ahogy pálya közepén vagyok beesik 70-80% és akkor érezhető, hogy nem folyamatos sima a mozgás.
itt meg gpu log-ban [link] a vga kihajtás 60-87% közötti, bár itt alapórajelen ment a cpu 2.8Ghz-en.
-
válasz
szijartg #3089 üzenetére
Sapphire TriXX(4,3) vagy Asus GPU Tweak (csak bekell jelölni az Advanced opciót meg a beállításoknál a fesz állítást) de GPU-Z nek is mutatnia kell a VDDC sornál a GPU feszt! csak terhelés alatt nézd
*********************************************************************************
#3094 asdxv nálam a catalyst_12-7_beta_windows7_20120629 bevált (jelenleg eza leg frissebb és nálam megy szépen) -
-
szasanyi
félisten
válasz
szijartg #2237 üzenetére
Mint mondtam: az alternatívák és az árak ismertek, a döntés - no meg az ahhoz szükséges buxa - csak a tied.
Én a magam részérő várok, lássuk milyen lesz a GTX660, és lesz-e befolyással az árakra a megjelenése - persze nem azonnal, mondjuk úgy nyár végére. De ez az én véleményem, se 1etérteni, sem így csinálni nem muszáj. -
szasanyi
félisten
válasz
szijartg #2234 üzenetére
Alapvetően nem, de itt nem is helyénvaló a kérdés. Olyan drágák és túlárazottak, hogy egyik sem ér annyit szerintem, csak nemigen lehet olcsóbban hozzájutni. A kérdés az: ki tud-e vagy ki akarod-e fizetni a valag pénzt érte?
Persze az sem elhanyagolható körülmény, hogy mennyiért kapnád egyiket és másikat, azaz mennyivel lenne több a7870?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest