- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Google Chromecast topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kockaharcos #8569 üzenetére
odorgg kollégának már a 6870CF -el is gondjai voltak. Sőtt emlékeim szerint minden CF -el amit kipróbált! Én is teljesen elégedett voltam az összes korábbi CF. rendszeremmel talán legutoljára HD3870.CF -el volt gondom, de azóta teljesen rendben volt mind a HD4-5-6xxx széria sajnos a 7.es szériából még nem teszteltem CF -et de sz.tem ez is rendben van ahogy te is elégedett vagy vele
*****************************************************************************************
Fisherhun 12.8 óta mindegyik driver FOS! bele értve a 12.8 -at is!(mondjuk 7850 el nálam nincs gond a 12.11b4 -el) valóban a 12.6 de talán még inkább a 12.4 az ami hibátlan!Nálam még a HD5850 el is érdekességet csinál a 12.8 WHQL fogja magát és netezés közbe tiszta fehér lesz a képernyőm, maga a gép nem fagy le mert pl ha zenét hallgatok az megy továbbra is a háttérben de a kép totál fehér és a gép semmire nem reagál csak a RESET gombra
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest