Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz laca.1 #51273 üzenetére

PC-szervizt felejtsd el! Itt vagy PH-n, két oldalt olvasol és meglesz a megoldásod. Alant írta a kolléga, hogy milyen tápokat kéne venned. Nézz be a tápos topikba. Mondd meg, hogy kell egy minőségi 500W-os a konfigodhoz, 7850-hez, meg írd mellé, hogy még mid van.(proci elsősorban)
    Úgyis FSP-t, Chieftec-et fogják ajánlani. Enyém egy XFX Pro 550W, akár ilyet is vehetsz, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 6000Ft-os tápokat meg tessék ugyan csak elfelejteni. Táp az talán a gépben lévő dolgok egyike, amelyen nem szabad spórolni. Még ha el is vinné a 6000F-tos 600W-os, akkor is nagy esély van rá, hogy leég, vagy elromlik és viszi magával a fél gépedet. Jobb esetben...
    Szóval tessék minőségi, nem olcsó vacak tápot nézni.

csabi0805: Neked is csak azt tudom ajánlani, mint lacának. Nézz körül házas topikban. Amúgy ez eléggé egyén függő ám. A mai házak maximum összeszerelési minőségben térnek el, meg egy két apróbb extrákban, de lényegében az összes jó. Figyelembe kell venni a kábelrendezés lehetőségét, azt, hogy beférjen nagy videokártya is, szélességet is, azt, hogy beférjen oda, ahova tervezed (asztal alá, fölé, mögé...), aztán ezek után jöjjön a végső szempont, hogy tetszik-e. Én házon nem spóroltam, mert úgy gondoltam évekig nem kell majd újat vennem. Coolermastert ajánlom én, elég neves márka házak terén, viszont nem olcsó. Kb, mint az audi az autóknál. :U :)

• Bjørgersson

félisten

válasz laca.1 #51273 üzenetére

Nem kell tesztelni semmit, azt a tápnak nevezett valamit ki kell dobni, és venni a helyére egy értelmes legalább 400 wattos darabot, amit már az előbb is írtak.

Új hozzászólás Aktív témák