- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laca.1 #51273 üzenetére
PC-szervizt felejtsd el! Itt vagy PH-n, két oldalt olvasol és meglesz a megoldásod. Alant írta a kolléga, hogy milyen tápokat kéne venned. Nézz be a tápos topikba. Mondd meg, hogy kell egy minőségi 500W-os a konfigodhoz, 7850-hez, meg írd mellé, hogy még mid van.(proci elsősorban)
Úgyis FSP-t, Chieftec-et fogják ajánlani. Enyém egy XFX Pro 550W, akár ilyet is vehetsz, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 6000Ft-os tápokat meg tessék ugyan csak elfelejteni. Táp az talán a gépben lévő dolgok egyike, amelyen nem szabad spórolni. Még ha el is vinné a 6000F-tos 600W-os, akkor is nagy esély van rá, hogy leég, vagy elromlik és viszi magával a fél gépedet. Jobb esetben...
Szóval tessék minőségi, nem olcsó vacak tápot nézni.csabi0805: Neked is csak azt tudom ajánlani, mint lacának. Nézz körül házas topikban. Amúgy ez eléggé egyén függő ám. A mai házak maximum összeszerelési minőségben térnek el, meg egy két apróbb extrákban, de lényegében az összes jó. Figyelembe kell venni a kábelrendezés lehetőségét, azt, hogy beférjen nagy videokártya is, szélességet is, azt, hogy beférjen oda, ahova tervezed (asztal alá, fölé, mögé...), aztán ezek után jöjjön a végső szempont, hogy tetszik-e. Én házon nem spóroltam, mert úgy gondoltam évekig nem kell majd újat vennem. Coolermastert ajánlom én, elég neves márka házak terén, viszont nem olcsó. Kb, mint az audi az autóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest