- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Apollo_21 #45597 üzenetére
Na jó, ha mondjuk lekapcsol furmark alatt akkor az már nem olyan jó jel.
De tény, hogy a furmark olyan terhelést ad, amit játék közben sose fog kapni a kártya... De már legalább egy jel arra, hogy tényleg jobban melegszik az átlagnál. Egyébként azt hittem 270x-ről van szó.Aztán most látom, hogy 7870 még a régi fajta dcu hűtéssel.
És látszólag tényleg nincs sok minden ramokon.szerk.:
A képen a GPU körül lévő kis csipek, összesen 8db, azok a ramok. 8x256MB így jön ki a 2GB vram.
-
kovsol
titán
válasz
Apollo_21 #45597 üzenetére
Ahogy nézem a VRM teljesen csupaszon van a kártyán. Esetleg ha valami alacsonyabb ramsönöket ragasztanál rá, akkor javulna a hőfok. Nem tudom mennyire férnének be a borda alá.[link]
Nem tudom az MSi és Sapphire féle fém borítás mennyit segít azokon a kártyákon: [link], de nekem volt még anno Sapphire 7870 kártyám amin volt, és ott nem volt túlzottan melegedős a vrm. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest