Hirdetés
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Projektor topic
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Házimozi belépő szinten
 - SSD kibeszélő
 - Milyen házat vegyek?
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

RMZ250
senior tag
FarCry 3
 piszkosul jó játék, singli is de a multija is elmegy. Ráadásul van hozzá magyarítás(nemtok angolul). Nagyon tetszik, hogy a feladatokat többféle kép meg lehet csinálni. Ha megvan a sztorimód utána a küldikkel is jól lehet szórakozni. Multijában sajnos kevesen vannak de azért játszható. Különben meg asszem pont most van valami akció a 4 rész egyben 7-8 ezer forint. Én 75%-os akcióban vettem a Steam-en nemrég valami 2800 forintért. Szóval csak ajánlani tudom 
 - 

Dany007
veterán
Én is ugyanígy vagyok vele.
 Bár C3-at még nem próbáltam.
Viszont MW3, BlackOps2, BF3 mind ugyanaz. Agyatlan hentelés, dögunalom... Most visszatértem kicsit az MW1-hez. Ez még érdekes volt anno, nem csak agyatlan hent az egész - legalábbis az előbbiekhez képest egyáltalán nem - és még a hangulata is jobb, mint bármelyik fent felsoroltnak.
No de majd ha összefutok egy jó mai fps-sel szólok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
 - Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - CASIO órák kedvelők topicja!
 - QNAP hálózati adattárolók (NAS)
 - Projektor topic
 - A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
 - További aktív témák...

- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
 - Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
 - Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

piszkosul jó játék, singli is de a multija is elmegy. Ráadásul van hozzá magyarítás(nemtok angolul). Nagyon tetszik, hogy a feladatokat többféle kép meg lehet csinálni. Ha megvan a sztorimód utána a küldikkel is jól lehet szórakozni. Multijában sajnos kevesen vannak de azért játszható. Különben meg asszem pont most van valami akció a 4 rész egyben 7-8 ezer forint. Én 75%-os akcióban vettem a Steam-en nemrég valami 2800 forintért. Szóval csak ajánlani tudom