Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
poomiu #42144 üzenetére
Én egy hasonló konfiggal ( FX6300~4Ghz+4GB ram) és egy húzott 2GB-os 7850-el (1150/1400) toltam végig a BF4-et ,és nálam ultrán 2*AA-al elég szépen ment a Singe,viszont multinál kicsit lejjebb kellett vennem,de ott is ment high+0 AA mellett,igaz ez esetben,a procit is húztam kicsit tovább 4,3Ghz-re,de így már a multi is bőven jó volt.
-
Dany007
veterán
válasz
poomiu #42144 üzenetére
Hát ez pedig a tünetek alapján nagyon cpu limitesnek tűnik. Főleg ha már multiról van szó.
Próbáld meg esetleg, hogy felteszed fullra a grafikát meg max felbontásra, remélem 1080p. És nézd meg úgyis vannak-e droppok. Nézd meg Single-ben. Ha Single-ben minden okés, majd multiban megint játszhatatlan akkor több, mint v.színű a cpu limit.
Esetleg még a 4GB memória? De nem hinném...Vannak itt nálam szakértőbbek cpu limit kapcsán, majd ők adnak komolyabb tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest