Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
kovsol #38096 üzenetére
Világos, én is ezt mondtam, hogy inkább hangszigetelni kéne, mint mindent passzívban. De csak mert úgy olcsóbb.
Persze ha meglehet oldani, mint nálad, az a legjobb. De gondolom az úgy már nem két fillér. Se a táp, se a spéci vízhűtésNekem jelenleg 6db venti van a gépben úgy, hogy VGA-m még nincs. 4db Swif2 hűti a házat, meg a Deepcool a procit, plusz a táp 12cm-ese. A procié 900-on pörög idle, a házhűtők meg szintén 900 környékén. 1,5 méterre van tőlem a gép, kapott 5cm szigetelést (nem kifejezetten hangszig. anyagból, de így is sokat számít).
Nem tudom mihez tudnám viszonyítani a hangját. Most este hogy már mindenki alszik, itt van előttem az asztalon a telefon és a vibramotor - ha kapok egy e-mailt - olyan hangosan rezeg a többi hanghoz képest hogy majd megijedek tőle... A HDD kattogása idegesít nagyon, na azt azért hallani. De ahhoz képest a ventiknek nincs hangja, szinte nulla. Persze hozzá kell tenni, hogy ezek a Swif2-k ugyan halkak mint az állat, de levegőt se nagyon nyomnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest