Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha hasznaltan, jo arban es garisan kapsz akkor egy 2500K + asus Z68-as lap (mondjuk egy maximus gene-z, az szuper). Ha zsir uj kell, akkor es akkarsz tuningolni, akkor a 3570K. Nagyon jo kis processzor, en egy Gelid GX-7 hutot raktam ra, 4.3 ghz-en nem lepte tul a 70 fokot.
Alaplapban ha tuningolsz akkor a Z77 es szerintem az asus a nyero. Nekem asrock-om van, es nem vagyok vele megelegedve, de van sok olyan kollega aki szereti.
AMD oldalon a bulldozert csak akkor vedd ha nagyon AMD "fanboy" vagy. -
szasanyi
félisten
Sandy Bridre procik (vannak mobil CPU-k is (M, E jelzéssel, de az más neked nem érdekes) 45-95W TDP
Ivy Bridge procik (itt csak desktop CPU lesz) 35-77W TDPMOD - az S és T jelzés csökkentett TDP-t valamint kisebb teljesítményt jelent. A K pedig szorzózármenteset, azaz ezeket lehet tuningolni szorzó emeléssel (Z68 vagy az újabb Z77 lap ajánlott hozzá, de jó a P67 is csak az régebbi, újból olyat már nem érdemes választani)
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest