Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha hasznaltan, jo arban es garisan kapsz akkor egy 2500K + asus Z68-as lap (mondjuk egy maximus gene-z, az szuper). Ha zsir uj kell, akkor es akkarsz tuningolni, akkor a 3570K. Nagyon jo kis processzor, en egy Gelid GX-7 hutot raktam ra, 4.3 ghz-en nem lepte tul a 70 fokot.
Alaplapban ha tuningolsz akkor a Z77 es szerintem az asus a nyero. Nekem asrock-om van, es nem vagyok vele megelegedve, de van sok olyan kollega aki szereti.
AMD oldalon a bulldozert csak akkor vedd ha nagyon AMD "fanboy" vagy. -
szasanyi
félisten
Sandy Bridre procik (vannak mobil CPU-k is (M, E jelzéssel, de az más neked nem érdekes) 45-95W TDP
Ivy Bridge procik (itt csak desktop CPU lesz) 35-77W TDPMOD - az S és T jelzés csökkentett TDP-t valamint kisebb teljesítményt jelent. A K pedig szorzózármenteset, azaz ezeket lehet tuningolni szorzó emeléssel (Z68 vagy az újabb Z77 lap ajánlott hozzá, de jó a P67 is csak az régebbi, újból olyat már nem érdemes választani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő