- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem volt rossz döntés nálad az 1gb, figyelembe véve a procid meg a géped többi részét.
Én csak annyit mondtam, hogy sajnos szűkös, és később csak még szűkösebb lesz, ahogy terjednek a 2gb-s kártyák, és jönnek ki a szebb és szebb játékok... Ezért ha valaki megteheti, érdemes rászánni azt a plussz néhányezret. De mint az előzőben is írtam, azért meg lehet ezt oldani, még mindig nagyságrendekkel jobb, időtállóbb helyzetben vagy, mint mondjuk ha egy 7770 vagy 6870 lenne a masinában.... 
-
karesz501
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ha nem FHD-ban JÁTSZOL, akkor az 1Gb bőven elég. mire kijönnek azok a játékok amik 720p -n is megeszik az 1+ Gb-ot, addigra a 7850 is elvérzik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én csak annyit mondtam, hogy sajnos szűkös, és később csak még szűkösebb lesz, ahogy terjednek a 2gb-s kártyák, és jönnek ki a szebb és szebb játékok... Ezért ha valaki megteheti, érdemes rászánni azt a plussz néhányezret. De mint az előzőben is írtam, azért meg lehet ezt oldani, még mindig nagyságrendekkel jobb, időtállóbb helyzetben vagy, mint mondjuk ha egy 7770 vagy 6870 lenne a masinában.... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)