-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPka91
tag
-
-
hegegabi80
addikt
válasz
pmheros #17445 üzenetére
Igaz, már teljesen belebonyolódtam ezekbe a felbontásokba.
Az 1440x900 felbontással viszont az a bajom, hogy ugyebár ez egy 19" monitornak a felbontása, ami nekem olyan kicsi hatása van, az 1280x1024 nagyobbnak tűnik ugyanúgy 19" átmérőnél. Bár ez is szerintem csak megszokás kérése.
Akkor legalább egy 20-21" kell 1680x1050 felbontással, de az már drágább, meg már lehet sok a vga karimnak.
Bár kipróbáltam a konfigommal a BF4-et (mondjuk nem igazán érdekel, csak teszt jelleggel), és a 17" moncsimon 1280x1024-be médiumon szépen elfutott. Ettől én csak kisebb igényű játékokkal játszok.Amúgy mindenképpen használtat nézegettem, az fér csak bele.
Akkor lehet érdemes lenne egy 16:10 moncsit beszerezni, max kompromisszumokkal használom, amíg nem fejlesztek.
-
gg01987
csendes tag
válasz
pmheros #17269 üzenetére
Windows 7 ultimate 64 bit (tört),13.9 catalyst driver. Próbáltam több driverrel is de jelentkezett a probléma más verziószámnál is. Például a battlefield 4 addig nem hajlandó működni míg a catalyst control centert és a catalyst monitoring programot be nem zárom feladatkezelőben! Szóval elég sok szopás van ezekkel a játékokkal nálam mostanában. Kipróbálok majd egy újabb beta drivert kiváncsi leszek azzal is kékhalálozik e.
A két memoria modul nem ugyanolyan időzítési értéke nem okozhatja ezt szerinted? Az egyik adata a másik kingmax és everestben látszik hogy nem egyformák az időzítések. -
Steelmanus
addikt
válasz
pmheros #16913 üzenetére
Mar kaptal tippet, en is azokat hasznalom W7 alatt, vagyis a amd_catalyst_13.10_betav2 ezzel jatszottam BF3-at, de regi DX9-es jatekot is, es a masik a amd_catalyst_13.11_betav1 amivel szinten jatszottam regi DX9-es jatekkal. A BF4-et nem probaltam egyik driverrel sem.
-
Steelmanus
addikt
válasz
pmheros #16910 üzenetére
A Beta 9.x verziot ellehet felejteni mindket OS alatt, W7 Pro x64 es W8 Pro x64 alatt is Illesztoprogram leallt stb. ... hibauzenet. Ket driver van ami jo volt eddig, amit javasoltak is amd_catalyst_13.10_betav2 vagy amd_catalyst_13.11_betav1 ami jo W7-8 alatt is, eppen az elobb tettem vissza mindket OS ala, mert teljesen ideg lettem. Kapja be az AMD az világ összes sárgarépáját, teljes AMD konfigom van es ezt kapom, mert megerdemlem. Szegyen hogy kitesznek betakat csak azert hogy teszteljenek mert meg a WHQL driver sem jo, a tobbirol ne is beszeljunk. Ugye volt az elozo beta is, erre jon ki egy ujabb amiben leirjak hogy a DX 9-es jatekok alatti kekhalalt javitottak. Akkor minek teszik ki letolteni az elozot? Naluk csak a BF4 jatszik vagy mifene.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest