-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
CoolBoy323 #9052 üzenetére
Mintha olvastam volna valahol, hogy azért ez nem úgy megy majd. Csak átfutottam, de nem találom megint az írást. Belegondolva érteném is, ha megoldanák valahogy. Az érem másik oldala meg az, hogy az egyszeri játékosnál nem biztos, hogy kreatívabbak lesznek, és talán a korlátot is ki tudják tolni egyesek. Láttam már olyat, hogy egy BIOS cserével ugyanaz a kártya eggyel fentebbi kategóriás képességeket kapott, mert ott egyedül a BIOS volt más. Más cikket találtam, abból ami gyanússá teszi a dolgot:
"A Radeon HD 7790, mely egy Bonaire XT nevű GPU-t tudja amjd magáénak, 256 stream processzorral lenne “erősebb”, mint a jelenlegi Radeon HD 7770, de kevesebb feldolgozó egységgel rendelkezik majd, mint a HD 7850."
"Az új VGA összességében 10%-al lenne lassabb, mint az 1 GB-os GDDR5 memóriával ellátott Radeon HD 7850, viszont néhány játékban, mint például a Crysis 3 és a Battlefield 3, minimálisan többre képes."
Szóval rossz vétel semmiképpen nem lesz, főleg ha jól lövik be az árát. Akkor ár-érték párban igencsak szép helyre kerül a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- UHD filmek lejátszása
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest