Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Tisztára depi lettem. Átpasztázás után a 2-es mag hőmérséklete maradt amilyen volt, de az 1-es mag még rosszabb lett sokkal. A 2-es mag 38, 1-es pedig 70 fok, nyugalmi állapotban. Szétszedtem újra. A pasztát elnézve kb a fele ért hozzá a maghoz, annyira sz@r ez a rézfelület, hogy elképesztő. Nyomtam több pasztát a szóban forgó helyekre, alig változott valami. 1-es mag 65 fok
Igaz a paszta nem ezüst, hanem olcsóbbik fajta, nade ennyit nem jelenthet, vagy mégis?
Megőrülök már... Mit tudok még tenni szerintetek? Mondjuk ezt a fajta hanyag mechanikai minőséget kizárt, hogy pasztával ki lehessen húzni az a gyanúm... Az is lehet baj, hogy túl sokat nyomtam rá vajon? Pls help
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Gigabyte 3060ti
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó ASRock AMD RX 6400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest