- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- reMarkable - paper tablet
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Csodalatos sorozat!!! Gratulalok hozza, szep kellemes kis munka lehetett! Aterzem mikor en csinaltam. A legszebb napok egyike! Nem?

Par megjegyzes:
1. Latom azert nalad sincs varazslat: MORA nagyon odab.sz teljesitmenyben
2. A CPU-t miert nem vizezted be? Illetve ha mar Corsair H50 huto, akkor a 2 vizcso pont ugy lett bekotve hogy nem nagyon tudod majd a H50-et kivenni, mert pont keresztezik egymast, nem? Lehet celszerubb lett volna egymastol fuggetlenul mozgathatova tenni. (de lehet rosszul latom).
3. Bitspower - nagyon komoly, es MEREGdraga!
4. En tettem gyorslevalaszto csatit is a csovekre egybol ahogy kimennek a hazbol, igy egyszeruen szet lehet valasztani a MORA-t es a PC hazat.Igy szallitas, mozgatas, szerelgetes sokkal egyszerubb. (soha nem kell a MORA-t ujratoltenem, mert a gyorscsatiig fix a dolog. Talan majd masodik korben gondold at, szerintem erdemes beiktatni..
Egyebkent nekem is 800D-m van.
5. EK 6990 blokk. Konnyu volt felszerelni? En is torom a fejem rajtuk, de mivel nekem 2 kartyam is van (2x6990) kicsit dragabb lenne. Egyebkent az az EK hatlap er valamit, mert eleg huzos az aruk 30 Euro. Egyebkent ha nagyon szepet akarsz, akkor lehet kapni egy slot-os csatlakozo bracket-et is, ugy teljesen "slim" lesz az egesz kartya, eleg filleres dolog, szerintem mindenkepp megeri.Megegyszer GRATULA! Sok ilyet meg!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest