Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #21120 üzenetére
eredeti, és automatán feldobta a patchet, dx11
-
chabeee
aktív tag
sziasztok!
a következő a problémám akartam játszani egy kis f1-et az xfx 5850 be -mel de sajnos elég siralmas szenvedés lett belőle.
itt van pár kép, hogy lássátok mi is a problémám:ezt windows mode-ba csináltam ,de simán is ugyan ez a helyzet.
minden fajta beállítást megpróbáltam amit a játékon belül lehet állítani, próbáltam driver újratelepítésével, de nem változott.Ez kártya vagy játék hiba?
más játékokban nem jelentkezett ezért feltételezem hogy ez játék hiba. (cod2, dirt2, ac:b, fifa, codbo, tf2 <- ezeknél semmi problem)ha van ötleted rá vagy előfordult vkivel ilyen és megtudta oldani az írjon kérem.
a válaszokat előre is köszönöm
üdv -
chabeee
aktív tag
megérkezett a vas!
-
chabeee
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek megérte megvenni egy XFX 5850 Black Edition kártyát 35-ért? még másfél év gari van rá. tudnátok mutattni egy testet, hogy mennyi van egy sima 5850 és e kártya között?
előre is köszi.
üdv -
chabeee
aktív tag
válasz
DroiDMester #20367 üzenetére
rendben köszi még1x
valószínű akkor előbb tápújítás lesz és utána lesz a többiha meglesz a kari még visszatérek!
üdv csabi
-
chabeee
aktív tag
válasz
DroiDMester #20363 üzenetére
köszi, az ajánlatokat is!
tegnap megkérdeztem a mennyit adnál ezért az alkatrészét topicban hogy mennyit érhet ez a táp, 7-8-ra lőtték be ez nem sok érte? mert ha nem, akkor felrakom ennyiért
bocsi az offért
köszi mégegyszer
üdv -
chabeee
aktív tag
Sziasztok.
Egy 5850 beszerzését tervezem, de viszont nem vagyok biztos abban, hogy az áramforrásom elegendő lesz. Jelenleg egy CM RS450ACLY tápom van, ami - ahogy a nevében is bent van - 450Wattos. A fogyasztási adatokat néztem itt Az itt leírtak alapján, 307Wattot eszik összesen? Eddig egy 4870 van belőve, ami pro-hardveres tesztek alapján kb 270Wattot eszik 100%-os terhelés mellett
mellette most jelenleg egy core i3 530-om van de tervezem a i5-750 megvételét is.Tehát a kérdés adott vegyek új tápot vagy sem?
A válaszotokat előre is köszönöm
üdv Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Diablo IV
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest