Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz ->Raizen<- #7895 üzenetére

Ennek valószínűleg az az értelme, hogy a kezdetben kiadott kártyáknak egy része nem éppen felelt meg az előírt kritériumoknak(de úgy látom még most sem). De a rájuk került bios ugyanaz volt mindegyiken, na mármost a gyengébb modellek a nagy tesztelés ellenére, amit ugye mondanak hogy húú de szigorú, hát ennyire szigorú azok is átmentek a megfelelő rostán. De ezeknek a modelleknek kicsit több feszültség kell 2 d-ben illetve 3-dben, mivel ennyi kártyát nem hívhatnak vissza, ezért biosflasht alkalmaznak ami visszavivős garanciális ügyintézésnek felel meg. Jobb ez aki nem ért hozzá, és tényleg ez a baj sok tesztelés után úgyis kiderül mint otthon bajlódni vele. Aki ért hozzá az saját felelősségre nekivághat. Így nem lesz gond a csíkozás, lefagyás, meg miezmás érdekes dolgok. Csak ez elég rossz dolog az ati részére, bár erről nem ő tehet hanem a tsmc, majd egy későbbi időpontban szerintem egy jó kis per társaságában, be is pereli a kimaradt haszon miatt :D
    Ezt én így gondolom de majd megcáfolnak akik jobban járatosak ez ügyben.

• proximus

senior tag

válasz ->Raizen<- #7895 üzenetére

Ahoz képest hogy így hívják, nálam nem baromkodik így már a kártya.(főleg bekapcsoláskor indította magát újra, meg dobott vagy 6-7 display driver stopped-et kicsivel a win7 welcome képe előtt(eventlog)) Egyszerűen bekapcsolás után nem sokkal még instabil volt az egész amíg be nem melegedett. Tudom hülyeség, de a lényeg hogy ez nekem megszűnt.
    Ja igen, a javítás érkezik egyszer ebben a formában, illetve a hotfix driver. Hogy melyik lesz előbb hivatalos, azt nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák