Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
Pagi79 #13243 üzenetére
Igen frissítettem, 2x is.
Mikor megvettem, rögtön feltoltam az F5-ös BIOST, máris tökéletes volt a 2D ben 157/300 MHz Powerplay.
Azután 2 napja kijött egy új BIOS amiben már kitolták a tuning korlátot 920/1200-ra.Nem kell félni a BIOS flash-tól, a Gigának is remek gyári programja van hozzá.
2 perc az egész.
Persze előtte alaposan nézz utána, olvasgass nétz meg a Readme-t. -
Dreamie
őstag
válasz
Pagi79 #13242 üzenetére
azért azt hozzátenném, hogy a kártyavásárlás valamilyen szinten lutri is, hogy milyet fogsz ki, a gyártók amiket felsoroltak és ajánlottak a kollégák, azok mind-mind jók, kell egy kis szerencse is, hogy beleszaladj egy kivételesen jól tuningolható kártyába, de előfordulhat, hogy hibásat fogsz ki. Asusom van, jól szuperál, előtte Sapphire toxicom volt, hibás volt, pedig csupa csupa jót olvastam róla és Giot barátunk is beleszaladt egy kivételesen jó példányba, ez van, LUTRI!!!
-
Daffni2
addikt
válasz
Pagi79 #13239 üzenetére
Azért vess egy pillantást még erre is::GIGABYTE GV-R585OC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest