Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
válasz
DeSanto
üzenetére
Szerintem is nagyon jó kártya ez a HD5870. De sajnos elmúltak azok a régi szép idők - mind ATI, mind NVidia fronton -, amikor egy új generációs kártya lényegesen nagyobb teljesítményt nyújtott elődjénél. A 4890 vs. 5870 30-40%-os különbsége nem nagy szám. Én nem örülök a CF/SLI/duplamagos spéci táp és alaplapigényes megoldások elterjedésének. Inkább lennének korrektebb teljesítményű egymagos megoldások, de nincs mit tenni, nem lesznek.
-
Pala
veterán
válasz
DeSanto
üzenetére
Speciel én nem vártam az 5870-től, hogy magas lóról szemlélje a GTX295-öt. Azonban így sok helyen megközelíti, néhol le is előzi, mindezt úgy, hogy a driverek még nyilvánvalóan nincsenek halálra optimalizálva, és a DX11 (ami az egész kártya lényege) még előttünk van. Aztán hogy ott mit produkál, majd meglátjuk, de szvsz a Dirt2 lesz az első játék, ahol végre megtudhatjuk, mekkora is igazándiból az előrelépés az előző generációhoz képest.
-
Pala
veterán
válasz
DeSanto
üzenetére
Utólag írom: nem kötözködésnek szántam.

Csak utánajártam gyorsan, mert kíváncsivá tett a dolog, és az emlékeim alapján úgy rémlett, hogy a 8800GTX grafikonjai általában messze túlnyúltak a többi versenyzőn.
Ilyet azóta sem láttam.De tudom, nem ez volt a mondandód lényege, csak hát írtad, hogy az SLI akkoriban még korántsem volt ilyen hatékony; nos, szerintem pont emiatt volt ilyen nagy előnye a GTX-nek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 6700XT Red Devil 12GB Garanciával!
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC (Eladó, vagy cserélném ráfizetéssel rx 6750xt-re)
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Bruttó ár!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Creality Nebula Camera
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyet azóta sem láttam.
Mert teljesítményben egálban vannak.