Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Most futólag betekintettem a T+2 év jövőbe, és szerintem akkor sem stimmel.

Szerintem csak túl zöldre fűszerezte a nutellát, amit a Bundáskenyérre ken. (nyami
)5850-essel találkozott már valaki magyar kisker (vagyis nem annyira bolt, de viszonteladói - pl. ph bazáros) árlistán?
-
VinoRosso
veterán
Az biztos, hogy nem fog megállni 300 alatt ezt magyarázom. Ahohz 150W környékére kéne tornászni az egyes karik teljesítményét a mostani 200-215 helyett. Ezen kívül én a egy felső becsélést mondtam arra, hogy mi lehet a maximum( 1400W ) és egy alsó korlátot, hogy mi a minimum( 1000 W) a teljes rendszer teljesítményére vonatkozólag( vagyis hogy milyen táp kell hozzá ).
Itt 664 watt a peak

Ha hozzáadsz + 2 gpu-t meg egy izmosabb procit akkor kb 335W-ot kéne elosztanod 3 fele, hogy megúszd 1000 alatt. Ez kb 110 W, ennél meg jóval többet fogyaszt most 1 chip. Ha én az AMD helyében lennék, és mindenképpen szükségét érezném egy x2-es kártyának, akkor 5850ből csinálnék, ez talán vételi árban és fenntartási költségekben még alatta marad a kritikus értékekenek. 5870 x2-nek semmi érteleme, ha raconálisan gondolkodunk. Persze a piaci szereplőket nem minig racionális indokok vezélik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- MSI RTX 3060Ti Gaming X Trio
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)