Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
flurider #2319 üzenetére
Wolfenstein, COD5, COH.
Ezt jól összeszedted, már csak a StormRise hiányzik.
Az első kettő "ősrégi" motorokra épül, egy 8800GTS-el is gyönyörűen elfutnak, de talán még a 9600GT-t sem akasztják meg. A COH pedig hírhedten Radeon Techdemo kategória, ami az FPS mérős teszteredményeit illeti, és az is a kártya előtt jelent meg.
Crysis, GTA IV, de akár még néhány UT3 motoros játék, pl nekem a MassEffect is gyorsabbnak tűnt 1Gb-al, Cryostasis, STALKER, jajj, nem is sorolom tovább, szóval van azért pár, ahol necces, nem csak 1-2, hanem 4-5 is bőven. -
D.Orion
veterán
válasz
flurider #2250 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy volt egy "világgazdasági válság" aminek köszönhetően az augusztusban megvett E8400, decemberben ~60%-al drágább volt... 28K helyett 40K. Mai napig nem ment vissza az ára. Ami gépet(Gibabyte EP45-DS3, E8400, 2x1GB/1066 CSX, Gigabyte HD4850, Corsait VX450W) megvettem(egész pontosan öcsém gépe) tavaly augusztusban 135K-ért, azt nyár elején eladtam 120K-ért, ilyenre nagyon rég nem volt példa, hogy így megtartsa valami az árát.
-
dangerzone
addikt
válasz
flurider #2234 üzenetére
Huhh, hát én arra emlékszem, hogy én ph-n november elején megvettem 30k-ért a 4850-emet. Aztán utána még legalább 4 -5 hónapig örültem, mert 45-50.000 környékén mentek ezek a kártyák.
Nyáron meg voltak olcsóbbak is jóval. Bár ehhez hozzátartozik, hogy akkor fos volt a forint.* Szerintem se vegyél ilyen 58xx szériás kártyát addig ,amíg nincs konkurenciája. Legalábbis ha anyagilag jól akarsz járni.
-
koxminator
senior tag
válasz
flurider #2197 üzenetére
ezt már én is tapasztaltam. rengeteg nagykerben vagyunk ott, és soxor egy sz-ros kisker bolt olcsóbban adja nettóban (persze hozzámegy a TréFA), mint nagykerek. bevásárolnak valamiből vagy lefoglaltatnak szerződéssel nagy darabszámot, kap rá q.. nagy kedvezményt, ráteszi a kis hasznát és még így is olcsóbb a nettója, mint nagykerben. hányok ettől. aztán a hülyéken meg lehet hogy rajtamarad egy csomó, mert mégsem tudják eladni...
-
cszn
őstag
válasz
flurider #2203 üzenetére
Fogyasztás terén sima ügy. A procid is jó, a kihajtást meg felejtsd el, mert rád támad még valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest