Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
flurider #2319 üzenetére
Wolfenstein, COD5, COH.
Ezt jól összeszedted, már csak a StormRise hiányzik.
Az első kettő "ősrégi" motorokra épül, egy 8800GTS-el is gyönyörűen elfutnak, de talán még a 9600GT-t sem akasztják meg. A COH pedig hírhedten Radeon Techdemo kategória, ami az FPS mérős teszteredményeit illeti, és az is a kártya előtt jelent meg.
Crysis, GTA IV, de akár még néhány UT3 motoros játék, pl nekem a MassEffect is gyorsabbnak tűnt 1Gb-al, Cryostasis, STALKER, jajj, nem is sorolom tovább, szóval van azért pár, ahol necces, nem csak 1-2, hanem 4-5 is bőven. -
D.Orion
veterán
válasz
flurider #2250 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy volt egy "világgazdasági válság" aminek köszönhetően az augusztusban megvett E8400, decemberben ~60%-al drágább volt... 28K helyett 40K. Mai napig nem ment vissza az ára. Ami gépet(Gibabyte EP45-DS3, E8400, 2x1GB/1066 CSX, Gigabyte HD4850, Corsait VX450W) megvettem(egész pontosan öcsém gépe) tavaly augusztusban 135K-ért, azt nyár elején eladtam 120K-ért, ilyenre nagyon rég nem volt példa, hogy így megtartsa valami az árát.
-
dangerzone
addikt
válasz
flurider #2234 üzenetére
Huhh, hát én arra emlékszem, hogy én ph-n november elején megvettem 30k-ért a 4850-emet. Aztán utána még legalább 4 -5 hónapig örültem, mert 45-50.000 környékén mentek ezek a kártyák.
Nyáron meg voltak olcsóbbak is jóval. Bár ehhez hozzátartozik, hogy akkor fos volt a forint.* Szerintem se vegyél ilyen 58xx szériás kártyát addig ,amíg nincs konkurenciája. Legalábbis ha anyagilag jól akarsz járni.
-
válasz
flurider #2197 üzenetére
ezt már én is tapasztaltam. rengeteg nagykerben vagyunk ott, és soxor egy sz-ros kisker bolt olcsóbban adja nettóban (persze hozzámegy a TréFA), mint nagykerek. bevásárolnak valamiből vagy lefoglaltatnak szerződéssel nagy darabszámot, kap rá q.. nagy kedvezményt, ráteszi a kis hasznát és még így is olcsóbb a nettója, mint nagykerben. hányok ettől. aztán a hülyéken meg lehet hogy rajtamarad egy csomó, mert mégsem tudják eladni...
-
cszn
őstag
válasz
flurider #2203 üzenetére
Fogyasztás terén sima ügy. A procid is jó, a kihajtást meg felejtsd el, mert rád támad még valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Airsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest