- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
katt777: Hát, ez attól függ mid van. Ha HD4850 vagy afelett, akkor szvsz megvárhatod nV válaszát.
flurider: 2008-08-25 18:12-kor vettem.
(És 3 hét múlva búcsúztam el tőle.)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cowboy_bebop #2224 üzenetére
És sajnos idén AMD-nek lesz karácsony, nem a júzereknek...
sz: Akarom mondani Harácsony.
-
TESCO-Zsömle
titán
Egy tápot már nyertem... Bár az sem volt épp kellemes élmény...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én se tudok többet, mint amit olvasni lehet, csak az infókat történetbe fontam, a végén némi feltételezéssel, hogy emészthetőbb legyen.
Én nyerni fogom a HD5870-esemet.
Nem akarok találgatni, de már hirdetnek nyereményjátékot Sapphire HD5870 Vapor-X-ért, szóval már biztosan léteznek. Én azt mondanám, hogy kb egyszerre vagy 1-2 hét késéssel jönnk az egyedi modellek a Referencia 2GB-osak után.
De ezek csak az én elképzeléseimet tükrözik, nem szentírás.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az egész szitu olyan, mintha nV a káoszra gyúrna. Illetve próbálná elodázni az elkerülhetetlent. TSMC-felőljött a hír, hogy borzalmas a chipek kihozatali aránya. Hihető, figyelembevéve, hogy a Cypress kihozatali ránya sem éppen rózsás (csak AMD-fele TSMC törleszt a HD47xx-ért -nem jut ezsembe milyen csip-), és akkor hozzá vehetjük, hogy ez mennyivel nagyobb... Erre (logikusan) jött nV válasza, hogy minden rendben, nemsokára jönnek az überbrutális nV kártyák. (Nehogy valaki is elrohanjon AMD-t venni, mert az gyengépp lessz... DX9 alatt...) Aztán AMD tolt egy Paper-launchot, amire válaszként nV elérhetővé tett egy igen impozáns TechSpec-et, néhány képpel. 1-2 hét elteltével elkezdtek szálingózni az első HD5870-esek, amiket lassan az 50-esek is követnek, a nép pedig már az árcsökkenésről és HD5770-esekről álmodozik. Erre jött válaszként egy bamutató az ominózus kártyáról, amit (ahogy az a cikkben is le van írva) úgy őrzött egy nV-s tag, mintha az élete múlna rajta. Demozták a PhysX-et (állítólaz azt is Fermi-n), aminek semmi értelme, mert a Radeon+GF bojkottal gyak ellehetetlenítette azt.
Véleményem:
Nem hiszem, hogy az nV tényleg képes lenne még idén bármiféle VGA piacradobására, mint ahogy azt sem hiszem, hogy tényleg komoly bevételre számít. Ha az egészet globálisan nézzük, minden cselekedetük arra irányol, hogy visszatartsák a potenciális vásárlókat az AMD-től. Egyelőre mást nem tud tenni. Ha Karácsonyra nem prezentál a cég valamit szvsz annál tovább egyik egyszeri user sem fog várni, mikor mindenfele azt látja, hogy milyen jól mennek a játékok HD58xx-en... Addigra kint lesz az X2 is a megszállottabbaknak, és a HD57xx is a közép-kategóriát keresőknek, szóval ha úgy nézzük karácsonyra AMD már lefedi a fél piacot, mikor nV még "csak" PaperLaunch-olja a Fermit.RI/OS: Legyen erősebb, és egy kicsit olcsóbb, vagy egy árban.
Akkor vehetek olcsón Ciprust. -
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
katt777 #1920 üzenetére
Ez is olyan dolog, hogy az objektív felméréshez nem csak az a 40 ember kell, akik beírják, hogy "E-romlott a karim, garban van", hanem az az 1000 is, akiknek gond nélkül megy.
Énnekem eddig semmi bajom nem volt. Egy Gainward HD4870 512-m van, amire vásárlás óta nincs gar, de eddig semmi baja nem volt. (kopp, kopp)
-
TESCO-Zsömle
titán
Te rákérdezel, ők meg legyintenek egyet és otthagynak interjú nélkül...
Egy innovációra se lehet rákérdezni, hogy "Ez meg minek...". Tahóság. Ha már vették a fáradtságot (és pénzt) hogy megcsinálják, akkor a minimum tiszteletet meg kell adni. (Még akkor is ha nem lesz belőle semmi.)
Inkább lássak évente 2-3 ilyen zsákutcát, minthogy 1000+1 átmarticázott Ref. kártyát.
De ez az én véleményem.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem-e??
Asus HD3850 X3 Trinity. A 3GPU-s szörnyszülött...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluegene #1314 üzenetére
Csak kiegészítés: Az ATI (és nV) kértyákon alkalmazott Radiál (lapátkerekes)-ventilátorok sajátossága, hogy inkább statikus nyomást tudnak, mint magas légszállítást (arányaiban az axiálokhoz képest), azt is inkább magas fordulaton. Minél többet pörög a venti, annál jobb a saját hatásfoka, és a hyári 4870-es ventije -asszem- 5500 rpm körül van 100%-on.
-
TESCO-Zsömle
titán
Valaki itt Pest környékéről dobhatna kölcsön egy HD5870-est. Kíváncsi lennék hogy muzsikál a 3,72-re rántott Q6600-al megküldve...
Csak pár tesztre kéne, nem tovább. A tulaj is itt lehetne.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest