Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsooooo
tag
válasz
sniper elite #807 üzenetére
Kezeltesd magad, te beteg vagy ! Rajtad kívül szerintem van még jó pár ember itt aki megteheti azt, hogy vesz akár 10db 5870x2-t de nem veri itt a nyálát napokon keresztül, amit te itt lerendezel az már kicsit beteges ( feltűnési viszketegség ) Minden 10.hsz arról szól, hogy te mit akarsz venni, ki nem sza...a le ? De tudod mit ha ennyire tele vagy akkor vegyél most 3 db 5870-et aztán 1 hónap múlva veszel 2 db 5870x2-t és azt tartod meg amelyik jobb és ennyi !
-
törölt tag
válasz
sztem vegyél 4db 30" monitort és 2db 5870x2 , ja és 6 magos procit úgy használd ki.
mellékesen én 4db 5870x2 veszek kettőt használok,harmadikat dísznek ,negyediket alkatrésznek. -
Bagira01
veterán
válasz
Azt ne mondd már, hogy az kevés volt
Még ha 2db 5870-et veszel az is dupla ára a 2db 4870x2-nek, és már az is erősebb konstrukció
-
subaruwrc
félisten
válasz
most őszintén te mi értelmét látod váltani, azonkívül hogy elmondhatod hogy van 3db 5870 a gépedbe és mellette egy alap vagy max léggel tuningolt 975-t? NINCS ÉRTELME. ennél magyarabbul nem tudom mondani.
S. Szabi
itt nem ezzel van a baj hogy megteheti e vagy sem.
hanem meglátásom szerint azzal hogy megteheti, de nem ért hozzá és úgy adja elő hogy csak párosával lehet venni a kártyákat mert egyedül semmit sem érnek ami egy nagy baromság. kérdezem én ma melyik játékra nem elég akár csak egy 4870x2 is 27 colban minden kimaxolva? a crysis nem opció.
a válasz az hogy mindenre elég. akkormeg? oké dx11. lesz az idén 2 játék ami dx11 címszó alatt jön. erre 300k-t? oké legyen. csak tudod kicsit kellemetlen olvasni azt hogy már semmi nem elég amikor sokunknak 1 év múlva lesz talán egy 5850-e. vagy mondhatnám felháborítónak is. -
8nemesis8
veterán
válasz
Írónikusan írta szerintem is.
Megvan már, hogy mit veszel?
-
JColee
őstag
válasz
szerintem semmire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Star Trek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest