Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tegnap este elfelejtettem felcsapni a VF3000ret 7Vra, ~40 perc Darksiders után állókép fél percig és az asztal látványa fogadott..GPUz szerint 105 (max) a VRM, ott lépett működésbe a védelem..1GHz@1.2Von

3 dolgot vontam le konzekvenciaként:
-figyelmetlen voltam, megérdemeltem (és örülhetek, hogy gondoltak erre is)
-ideje felműteni végre az F9PWM duót (kártyára kötve profilozva nincs para)
-meg kell combosítani hőleadófelület-ügyileg a VRM részt, kevés a lemez... -
HSM
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
"Valós használat", ez nagyon relatív. Az Alan Wake nem valós használat?
Minden játék máshogy és máshogy terhel. De pl. a Metro2033 is emlékeim szerint jobban izzasztott, mint a Crysis2...A 250W kipréselésének képességét nem tudom, mivel tudnád alátámasztani, emlékeim szerint max 40A-t bírnak fázisonként hivatalosan, az akárhogy számolom még 1,25V-on is csak ~150W (a GPU-nak, a memóriát nem számoltam bele a külön VRM-jével, és a memóriavezérlő VRM-jének kapacitását sem). Ezenkívül a gyárinál se a túlterhelés a fő gond, hanem hogy megfelelően legyen hűtve, a kis platni azért nem egy nagy csoda, ami gyárilag rajta van. Az 5870 VRM-je sokkal jobban hűtött gyárilag. A 135 fokos hővédelem okés, de volt már rá példa, hogy nem védte meg a karit.
Ilyen téren jobb a békesség szvsz, hosszútávon amúgysem hiszem, hogy egészséges neki 100fok felett.Ebben a memóriás dolgoban igazad van! Ezért volt hibás, amit írtam, hogy a TDP-ből számoltam a +45% áramfelvételt, mivel ez csak a GPU-ra vonatkozik.

A memóriák csak annyival kérnek többet enni, amennyivel magasabb órajelen tekernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minden játék máshogy és máshogy terhel. De pl. a Metro2033 is emlékeim szerint jobban izzasztott, mint a Crysis2...
Ilyen téren jobb a békesség szvsz, hosszútávon amúgysem hiszem, hogy egészséges neki 100fok felett.