Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi
üzenetére
Hát igen a profilodban meg lestem a házadat nem igazán jó mivel nem fujj közvetlen rá pl egy 12CM es venti a levegőt a karira ami a ki sugárzott meleg levegőt meg hajtaná az északi chipset körül,meg a délire se jutna szinte semmi a légáramlatból.Nekem egy Aeroo Engine 2 es házam is ilyen ki alakítású volt ,és azzal voltak ezek a durva hőfokok.Néz egy Haf 922 est vagy egy hasonlót.Vagy egy CM 690 Advanced házat nekem ez oldotta meg a gondot,míg egy HD5970 es házhoz nem jött.A szemétbe 1cm híján nem fért bele.Inkább vettem egy Haf 932 est abba még a lábvizem is befér

-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi
üzenetére
Hali.Látom nem csak a kártyád hőfoka magas.Szerintem a házad itt a gond mivel a Chipsetre a délire gondolom rá lóg a karid, nekem is ez volt a gond.Ha a házad oldalán van szellőző tegyél oda egy nagy teljesítményű ventit mert a lapod is meg fogja adni magát egyszer csak.Cseréltem házat vagy tettem az oldalára egy ventit és az északi chipset 55C fokról le ment 30-32 c fokra (idle) maximum 40C fokos lett mikor a kari be fűtött neki.Jó szándékból írom ezt mivel a karid magas hőmérsékletét is megoldja -5-10C fokkal ha a venti a profilodban csak auton van ne csodálkozz hogy be éri a +90C fokot,mivel 88C foknál vált 40%-osra a ventid biosból.HA csinálsz neki egy profilt ,vagy ha a ventit be lövöd játékok alatt 65% os fordulatra akkor letudhatod a karidat 80C fok alá,persze amit fentebb le írtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest