- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
[Gandalf]
csendes tag
válasz
[Gandalf] #109 üzenetére
Ja meg egy dolog a tuningrol. Most vettem ezt a z 1600+ot. Szerintem annyira jo a proci alap orajelen hogy folosleges huzni. Amit nyersz vele az nem olyan sok. Ez elott nekem egy 366os cerkam volt. Azt se huztam, mert nem lehetett ertelmesen huzni, mivel a 100MHz FSB-t nem tudta csak a 83-at, annak meg nem volt ertelme a PCI/AGP busz freki miatt. Az XP egy nagyon jo proci, eleg mindenhez ezert szerintem folosleges huzni. Nem is fogom. A tuningnak akkor van ertelme ha tenyleg sokat nyersz vele. Pl.: CeleronT 1200@1600. De en lehet hogy ezt se huznam. Most lehet hogy leugattok, de nekem ez a velemenyem...
-
[Gandalf]
csendes tag
A videjokartya mag/memoria sebesseg nem fugg a proci FSBjetol. Az FSBtol csak a PCI/AGP buszsebessege fugg... Lehet hogy ha tul magas lesz akkor nem nyersz vele annyit mint a procin mert eleg magas frekin instabilabb lesz mind a PCi mind az AGP... Igazitsatok ki ha nem igy van...
-
[Gandalf]
csendes tag
Hi!
Na kisse kezd elegem lenni ebbol a huje ASUS Probe-bol. Lehet hogy kisse sux verziot toltottem le (2.14.08), de pittyeg neha 4-5 mpkent hogy a volt, meg a fan leesik (-32000 rpmet ir ki akkor :)), szal kisse huje a progi.
Az CPU homerseklete RESERVED ThemCPU jumpernel 50-53 fok es se tobb se kevesebb. A normal allasban meg 53-57, ez pl szimpla netezes kozben.
Kezden elhinni hogy minden alaplap mashogy meri a homersekletet. Es hallottam egy ilyet hogy az ASUS lapok fole mernek egy kicsit (15-20). Mivel az nem lehet hogy a haverom 1600+osa egy Epox lapban ugyanolyan hutovel, ezust pasztaval, folyekont He-mal :) 34-35 fok legyen. Ekkora kulonbseg nem lehet a ket konfig kozott. Vagy igen? Kisse kezd elegem lenni ebbol.... -
[Gandalf]
csendes tag
Nekem is ugyanaz a problemam. ASUS A7V266-E az alaplapom es a feszt csak 1.75 tol felfele lehet allitani. Szal gaz. Bar igy hogy attettem a RESERVED allasba a ThemCPU jumpert igy a homerseklet zart hazzal is csak 52-53 fok. Szoval elvileg jo. Gondoltam hogy majd teszek bele haz ventit de a haz ugy van elrendezve hogy az a hely ahol kiszivna a levegot a hazbol az a tap folott van es nem a proci mogott. Es ezert nem akarom szetganyolni. Ja es a tap csak egy ventis...:((( Igy az sem a procirol szedi le a levegot, pedig azt hittem hogy egy Codegen tapom azert mar jobb. Szerintetek van ertelme betenni a ventit a tap fole???
-
[Gandalf]
csendes tag
Szeva mzperx!
Nekem egy ASUS A7V266-E-m van szinten es egy 1600+om. A homerseklet alapon 52C. Ez elott is ennyi volt mikor vki mondta hogy allitsam at a thermal dioda jumperet RESERVEDre. Ezt telleg arra kell allitani? Csak azert mert a deszka leirasaban nincs kb semmi magyarazat.
Egy masik kerdes: Az ASUS Probe az telleg szar? Csak azert merteddig azt hasznaltam es szerintem ua-t az erteket irja ki mint a BIOS.
Eszreveteleket en is varok.
Ja es COOLINK 111+om van, es a gyari paszta van rajta. Nemsoka veszek ventiket a hazba es remelem akkor jobb lesz a helyzet. Ja es veszek olyan ezustos genyat is..:)))
Ennyi mara...:)
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest