Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
[Gandalf]
csendes tag
Nekem is ugyanaz a problemam. ASUS A7V266-E az alaplapom es a feszt csak 1.75 tol felfele lehet allitani. Szal gaz. Bar igy hogy attettem a RESERVED allasba a ThemCPU jumpert igy a homerseklet zart hazzal is csak 52-53 fok. Szoval elvileg jo. Gondoltam hogy majd teszek bele haz ventit de a haz ugy van elrendezve hogy az a hely ahol kiszivna a levegot a hazbol az a tap folott van es nem a proci mogott. Es ezert nem akarom szetganyolni. Ja es a tap csak egy ventis...:((( Igy az sem a procirol szedi le a levegot, pedig azt hittem hogy egy Codegen tapom azert mar jobb. Szerintetek van ertelme betenni a ventit a tap fole???
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest