Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td #19943 üzenetére
Igazad van... és még kapott egy +5cm-es ventit alulra.
"Aztán tüzetesebb szemlélődés után kiderült, az Arctic most sem hazudtolta meg magát: a lamellasor alatt, a talapzaton egy kicsi, 50 milliméteres ventilátor csücsül. Arra jó a csöppség, hogy az alaplap síkja fölött kicsit megmozgassa a levegőt, ami különösen jót tesz az északi hídnak (bár ennek szerepe mára már lecsökkent) és a feszültségszabályozó áramköri elemeknek." -
LLKobe
veterán
válasz
audi100td #19861 üzenetére
Ne vedd magadra, újabb hobbiinformatikus
Hagyd inkább hadd égesse le a prociját vagy a lapját, aztán rájön hogy lehet hogy érdemes lett volna elolvasni azt a pár oldalt, és képbe kerülni a dolgokkal. Én a helyedben elirányítottam volna a gyakorikérdések.hu-ra, ott megmondják a tutit
#19865: Naigen egyetértek
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
audi100td #19837 üzenetére
Az ok lenne, csak akkor nem értek valamit. A lapom memory support pdf-jében [link]
csak max. 2Gb-os modulok vannak. Ez nem azt jelenti, hogy egy slot-ban csak akkorát ismer fel? Viszont a specifikációban meg ez van: "4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory (Note2) ". Tehát ez alapján kijön a 4x4Gb-nyi ram. Most mit nézek rosszul, vagy akkor hogy is van ez? -
zetecR
addikt
válasz
audi100td #19712 üzenetére
Ha az angol nem gond, ez egy elég jó leírás.
Bár előtte sose' láttam, én is ez alapján lőttem be a Llano-t.
-
válasz
audi100td #3550 üzenetére
Az 1000 is stabil volt, de nekem nincs kingmax részvényem, úgyhogy nem megyek át itt kingmax védő fanatikussá.
Én szerencsés voltam vele más nem.
Ennyi.
Cserébe viszont szívtam giga lapokkal, nem is régiekkel, én pl. giga lapot nem veszek soha többé, mert szerintem egy zsákfos.
Mások pedig dícsérik. -
válasz
audi100td #3543 üzenetére
Ez igaz, ezért nem gondolom, hogy annyival rosszabb lenne. Eddig 3 "olcsó" gépet raktam össze 2x1giga 800-as kingmaxal. Ezek nem kit-ek voltak, csak kértem 2db.-ot a boltban.
És teszt erejéig mindegyik ment 1000-en, bár a végén 880-on maradt a legjobban húzott pár is.
Lehet, hogy úgy van ahogy mondod, csak nekem nehéz elhinni, hogy az 1066-os ne vinné a gyári értéket.
(#3547) CHIPman
Akkor nekem lehet szerencsém volt, de amikkel eddig találkoztam az mind vitte 2V-on az 1000-et. Mind a 3x2db. tinybga chippel volt szerelve. A legszarabban egy asus m3n78-ban mentek, de ott a lap volt egy trágya.
Szerk.: Lehet, hogy 2.1V kellet, erre nem emlékszem biztosan.
-
-
válasz
audi100td #2588 üzenetére
Azt nem tudom, mert én 3.5GHz-en járó 6400+-al próbáltam, és nem volt neki kevés, simán ment fullon a játék. Az más kérdés, hogy ezek a játékok Nekem egyáltalán nem jönnek be, én ezt is egy hulladéknak tartom, ezért 2 nap múlva törölve is lett. (Nem a játék hulladék, bár nem tudom, csak én tartom annak, kéretik nem nekem esni a fanklubból.)
Egyébként szerintem az amd procik kevesebb csacsival is elboldogúlnak a játékokkal, talán intelekhez több kel, hisz az máshogy van kitalálva.
A lényegben akkor egyet értünk, vétek egy jó procit annak a lapnak a foglalatába ültetni.
-
válasz
audi100td #2584 üzenetére
Bizonyos esetekben igen, de ez nem az.
Hidd el még a GTA4-ben is jobban jár egy 3200MHz-en futó x2-vel, mint egy 2300MHz-en járó 9650-el. És azt már húzni se tudja, hisz a 9650 eleve 95W-os proci. Legalábbis az Ő lapja nem alkalmas rá.
Persze, ha egy húzott prociról lenne szó, akár 9850-9950 3-3.2GHz-en az már igaz lenne arra amit mondasz, mert az már összevethető egy 3500MHz-es X2-vel. Vagy egy 940-es akár alapon. Viszont a 2300MHz elég kevéske, 4 mag ide, vagy oda. És a legtöbb eddigi játéknak maximum pár százalék előnye van belőlle, de nem annyival több, mint az ára.
Persze, nem járna rosszúl egy 4 magossal az igaz, csak azzal a 4 magossal járna rosszúl, amit ebbe a lapba tudna tenni.
A lényeg csak annyi, hogy azt szerettem volna sugallni Neki, hogy ebbe a lapba ne vegyen már új procit. Ha procit vesz, akkor az alá legalább egy olyan UD3-as lap, amit Oli linkelt pár posttal feljebb.
Én legalábbis így gondolom, más meg lehet másképpen.
-
Crytek
nagyúr
válasz
audi100td #2220 üzenetére
És csinálnál majd teszteket ?? (főleg game tesztek érdekelnének gondolom sokmindenkit)
Én majd csinálok ha váltani fogok 4 magos procira mert még nincs értelme.Addigra meg úgyis még olcsóbbak lesznek.Vagy Q9650-es lesz vagy Phenom 2 940 vagy újabb év végéig úgyis jönnek még procik!
-
slett27
addikt
válasz
audi100td #2102 üzenetére
Ahh, régebben úgy volt jó, hogy megvárt az ember egy-két újabb BIOS-t és nem a legelső beta-val állt neki a legújabb procit tuningolni, de ez lehet itt off már. Nincs pénzem 2 hetente lapot cserélgetni ezért érdeklődöm. Amúgy nem hiszem hogy az alaplapok topicjában érdemben tudna szólni valaki, hogy Phenom II 940 alá melyik lap, az egyik az elfogultság (máltalában mindenkinek az a legjobb lap, ami éppen van
. ) A másik itt szakavatottabb emberkék vannak.
-
bnss
veterán
válasz
audi100td #2061 üzenetére
Ha külföldről rendelne az ember, akkor valószínűleg elérhető lesz, viszont mire itthon kapható lesz az legalább még 3 hét - a 940 és 920 megjelenésétől és itthon beszerezhetőségéből következtetve.
g@bo: milyen alaplap lesz alatta, mintha árulnád az MSI lapot - vagy rosszul láttam?
-
bnss
veterán
válasz
audi100td #1666 üzenetére
A 925-ös AM3-as tokozású lesz, AM2+ tokozású processzor nem lesz több, csak a jelenleg kapható 920 és 940 BE: roadmap.
Tenken: jó, de ha futárszolgálat hozza, akkor megkérem a futárt, hogy bontsa fel? Egyszerűbb, ha az eladóval megbeszéli az ember, hogy kisebb értéket írjon a csomagra, vagy ajándékként adja fel. Az EU-n belül elméletileg csak bizonyos érték felett vámolnak.
csatahajós: kiskerek igazából szóba sem jöttek, csak PH! bazár.
-
bnss
veterán
válasz
audi100td #1664 üzenetére
Én - mint azt már oly sokszor hangoztattam - kivárom az AM3-as processzorokat, aztán 925-ös lesz belőle, "FSB" tuning sem gond ebben az alaplapban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 3770 CPU + Asrock Z75 Pro3 alaplap + CPU hűtő eladó
- Intel Celeron Processzor G3900 2M Cache, 2.80 GHz, Intel HD Graphics 510, tesztelési célra kiváló
- Intel Core i3-6100 Processzor 3M Cache, 3.70 GHz
- Intel Core Ultra 5 235 BOX (3év Alza garancia)
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest