- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Gyufaaa #19808 üzenetére
Értem, lehet nekem is ez a probléma.
Az a fura, hogy IBT+Furmark 15 kör IBT 4000 MB ram teszttel bírja a proci, de 15 kör 10 GB rammal már instabil ugyanígy. Megnézem, hogy most bekapcsolt LLC-vel jobb lesz e.
1.45 a LOAD feszültségem, talán belefér még...
Egyébként az NB-nél is érdemes bekapcsolni, nem csak a VCorenál?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Malibutomi #19805 üzenetére
Szóval akkor azt ajánlott bekapcsolni tuning során?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Malibutomi #19803 üzenetére
Az mit csinál?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Gyufaaa #19790 üzenetére
Jah így értem.
Igazából már csak egy dolog maradhat ami miatt ilyen értékeket mutathat a rossz szenzoron kívül, mégpedig a program.
Melyik a legjobb program Phenom II X2/X4-es procik hőmérsékletének mérésére?
Mert pl.: RealTemp fel se ismeri, de van még ezerféle én csak az a Aida64-et használtam.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Gyufaaa #19788 üzenetére
Nem lehet, hogy csak valamit állítanom kéne? TJ max vagy hasonló? Mert igazából a 30 fok körüli load nem annyira elképzelhetetlen, mert egy Scythe Mugen 2-es hűtő van rajta és 3 db 1200-as 12 centis venti segít be neki.
De az idle 17 fok az már nagyon kevés, mert alacsonyabb mint a szobahőmérséklet.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Egy négy magosított B55 procinak mennyire egészségesek az ilyen hőfokok a rendszer teljes terhelése mellett?
Kb. hány fokosak lehettek a magok, ha a cpu fedő 45-50 fokos lehetett?
Egyébként a cpu hűtő által kifújt levegő langyos volt mint inkább meleg.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
kucseranor #19394 üzenetére
Hol van a géped, kint a szabadban?
Mert akkor hihető a 13 fok. Ha nem, akkor alaposan alámér a a procid hőmérője. Mivel nézed? TJ max mennyire van beállítva?
Milyen hűtőd van?
-
Vasinger!
nagyúr
Nem a BF3 nem szereti. Ha instabil a proci, akkor a komolyabb játékok alatt megfekszik. Én húzott proci alatt toltam ki a BF3-at és nem fagyott.
Egyébként a BF3 alig csinált valamit a procival, magok kb. 50-60%-on mentek, a VGA-t ette, de azt nagyon.
GTA 4 ami jó proci tesztelésre, abból is multi 1-2 óra sok emberrel. Ha azt bírja, mindent bír
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ricshard444 #19313 üzenetére
A 12-es jobb. De kb. 0 a különbség. Észrevenni nem fogod, talán még tesztekben sem.
kaszas19: Az már nem rossz.
Az az érdekes, hogy nekem is végigment 10x már egyszer és játékok alatt meg fagyott. Szóval azért csalóka ám ez. -
Vasinger!
nagyúr
Tudna mondani valaki Phenom II B55 X4-hez olyan hőmérséklet-figyelő programot, ami működik? Ha nem is a magok hőmérsékletét, de a CPU sapka hőét kéne kiírni.
CPUID HW monitor és az AIDA64-en kívül kéne valami megbízható.Real Temp és Core Temp nem jó.
Azt ugye jól tudom, hogy a magok hőmérsékletét unlocokolt procinál nincs rá mód, hogy megnézzem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Mobil flották
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest