Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok nagyon tanácstalan vagyok még mindíg ezzel a phenom II.-vel kapcsolatban. E2200-at váltaná. Nem bizonyulna rossznak egy phenom 2 710-es játékokban? Nagyon kevésnek találom a cashe méretét.
Kérem segítsetek.
Vagy ha tudnátok adni valamilyen tesztet megköszönném. -
punk17
aktív tag
CHIPman és Oliverda:
Akkor unganged módban fog menni, köszi.
-
TSanya
aktív tag
Az AOD eléggé optimistán látja a procim képességeit
http://img2.tar.hu/morebeer/img/37516709.jpg#3
-
dezz
nagyúr
-
TSanya
aktív tag
-
punk17
aktív tag
Ha már így benne vagyunk a ramokba akkor lenne egy kérdésem. Olvasgattam hogy k10-ben már máshogy működik az IMC mint a k8-ban. Első sorban játékra lesz a procim és ahhoz ha jól sejtem unganged mód jobban jön. Ez a teszt alapján gondolom de szerintetek ganged vagy unganged?
-
bnss
veterán
válasz
MolGabi #1882 üzenetére
"Mókás", hogy a 710 ára igazodik az árfolyamhoz, de a 720 BE ára nem.
---
BE processzor esetén elsődlegesen szorzóemeléssel tuningolnék, ha már nagyjából megtalálta az ember adott feszültségen a CPU "végét", ott még meg lehet próbálni a ref. clock nagyon finom emelésével néhány plusz MHz-et kihozni.
-
MolGabi
aktív tag
A laptopomban azt hiszem VIA hangchip volt. Nem volt vele gond. (Fujitsu Siemens Amilo 1705 volt a laptop típusa, Intel Celeron procis)
30k alatt a 710-es proci :
-
TSanya
aktív tag
3.4 Ghz felett megadta magát a rendszer,köszönhetően a Kingmax ramoknak /legalábbis orthos szerint/.
Tudom,Oliverda megmondta "kerüld a K***max ramot és igaza lőn"
szóval,ha holnap tudom,akkor cserélem OCZ-re.
Ja és egy érdekesség: a Winamp volt,ami miatt bekékült a képernyő ,vizuális rendellenességeket produkált 980 Mhz körül.
Most proc 3,2 - megy /HT,ill. NB freq 2070 Mhz./ -
punk17
aktív tag
-
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor holnaptól én is tag leszek egy X3 710-es procival. Szerintetek hogy egy 3850(800/1000)-et kihajtsak vele mennyin kéne járatni?
-
Tomics
addikt
feszt nem nagyon akarok emelgetni gyári hűtőnél. mindenesetre ezek a hőm. értékek nagyon jók
lehet hogy az lesz hogy várok 1 évet addig elvagyok így majd veszek rá egy komolyabb hűtőt. most minden pénzem elment az új gépre (monitorostul, multifunkciós géptől kezdve egéren és billen át minden cserélve lett, 260eFt (a gép 160)) -
madgie
titán
Nekem pár itteni sráchoz képest elég sovánka tuningpotenciállal bír a 720 BE-m, de 1,4V körüli fesznél simán hoz 3400 Mhz-t, ami már egyes komplex alkalmazásokban (nekem például a fotófeldolgozásban) másodperceket is jelenthet. És ez +0.050 V plusz az alapfeszhez képest, egy jó hűtővel nem lesz semmi baja neked sem a procidnak (Prime közben max 40 °C, alapjáraton meg vagy 26 °C, most néztem)
-
Tomics
addikt
Értem, majd megnézzük mennyire lesz meleg gyári hűtővel. Kedden jön a cucc. Végül DS4 lap mellett döntöttem
-
Tomics
addikt
Ha felviszem majd a 710est 3000 mhz-ra ahogy előttem írták kb mennyire látható ez a teljesítménynövekedés? érdemes egyáltalán kockáztatni az élettartamát?
-
TSanya
aktív tag
...és a gépben a proci /720BE/.Valahogy olyan "pattogósabb" lett a gép,vagy hogy is fogalmazzak
Viszont a lap alapból 1,4 v-ot ad neki,az alapfesz 1,325? -
bundaska
aktív tag
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a 720-as prociból ugye csak a BE féle van?? Azért kérdem, mert néztem az IPON-on (lehet el van írva??), de ott van sima Black Edition felirat nélküli is itt a [link] .
Ez remélem nem igaz, mert az AMD oldalán is csak egy fajta van, igaz oda sincs odaírva, hogy BE!!!
Ha valaki tud erről valamit, pls írjon!!!
Köszike!! -
pepperhaj
tag
Na, vettem egy 710ast! nagyon szuper
Alig várom h teszteljem!
Valaki tudna segíteni a tuningban? hogyan kezdjem? Gépem ga-700-ud3, kingmax 2x2gb 1066mhz, pII 710. 3000ghz-re szeretném feltolni. Valaki leírna egy jó beállítást? -
TSanya
aktív tag
Nos,megvan az új 720 BE-m.Remélem este lesz időm beszerelni.
2 fajta proci volt a cégnél:
0904CPBW
0904CPMWVégülis az MW lett.Mi lehet a különbség,ha van egyáltalán?
-
MolGabi
aktív tag
Szeretném kikérni a véleményeteket ... mint már korábban említettem, egy 710-es Phenomba fogok beruházni a közeljövőben. Azonban jelenlegi árakat tekintve az iPon-ban elég sokba kerül ( 34k), ezért kerestem alternatív megoldást is és találtam 4k-val kevesebbért is, a postaköltséggel együtt ami 1500 Ft, még így is jobban járnék mint az iPonos rendeléssel - szerintem - .
Kérdésem annyi lenne, hogy ismeritek-e ezt a boltot, ill. rendelhetem majd innen is a procit, vagy maradjak az ismert boltnál, és adjak ki érte inkább +4ezret ?
Köszönöm !
-
TSanya
aktív tag
Van-e a 720 BE-n olyan azonosító,ami alapján esetleg kiválasztható lenne egy tuningosabb példány?
Remélem érthető a kérdésem.Bár a jelenlegi lapomban felejtős a komolyabb tuning,de azért mégis érdekelne a dolog.Szerencsére tudnék válogatni,ezért kérdem.
Üdv:
S -
TSanya
aktív tag
Végre én is megkaptam a régóta várt pénzem,a héten /remélem/ boldog tulaja leszek egy 720 BE-nek.
Kíváncsi vagyok nagyon,mit tudok kihozni belőle a lapomban,ha lapcserére szorulnék a Giga 790X UD4 ajánlott kategória?Most látom,Chipman kolléga szerint nagyon is ajánlott.
Üdv:
S -
pepperhaj
tag
Sziasztok, rendeltem egy Phenom II x3 710-et kíváncsi vagyok mit tud majd. Meddig lehet egy ilyen felrántani? Gyári hűtője mondjuk elbírja a 3.0ghz-et? Ennyivel meg is elégednék!
-
Tomics
addikt
válasz
CHIPman #1801 üzenetére
UD4 sajna nincs neki, asrock nálam felejtős.
szal valszeg a DS4 lesz, kösziszerk: esetleg asusban valami 20-22 körül?
szerk2: ASUS M3A78 ezt néztem ki, írták páran hogy a biosban tuningnál lehet gond, de ugye én nem fogom tuningolni tehát ez megfelelne nekem nem? fontos hogy megbízható legyen és persze tuning nélkül gyorsez 21ezer, megér +5 ezret a giga ds4?
-
CHIPman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest