- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnoldito
senior tag
-
audi100td
nagyúr
Többet nem is vártam mint egy ilyen kimagyarázást... persze konkrétumot nem sikerült felhozni, de mindenáron a földbe kellett döngölni, hogy én milyen gonosz vagyok mert ajánlani mertem egy lapot amit épp hirdetek.
Kíváncsi vagyok milyen jobb lapok vannak használtan 17-18e Ft-ért...
-
audi100td
nagyúr
"Neked sem tetszett az UD3, ennek ellenére ajánlod"
Eleinte szívtam a BIOS-al, azért nem jött be, de már kiadtak hozzá rendes BIOS-t és azóta nincs vele semmi gondom, ebben az árkategóriában nem tudok jobb lapot, vagy te 19-20k-ért tudsz jobbat??
#1600/MolGabi: úgy mondod mintha valami sz@r lapot próbálnék "rád sózni", szerintem annál az Asrock-nál jobb választás, azelőtt hogy eladóvá vált volna a lapom, akkor is ugyanígy ajánlottam az alaplapos topikban. Persze azt veszel amit akarsz, különösebben nem érdekel.
-
Tomate
veterán
Itt a valid Az NB pedig 1892Mhz
slett27: Első tíz percben felkúszott 52C-ra majd utána végig ennyin volt. Érintésre langyos volt az egész hűtő.
-
Pero
senior tag
ime a prime stabil screen sot picit nagyobb ban, de max picassaról is felteszem mert ott nem veszik le a felbontást.prime stabil
-
slett27
addikt
Ajjaj, ezzel a lappal nem lesz semmilyen eredmény.
Alapfesz környékén (1,36V) Prime stabilnak mutatkozik a Phenom II 720BE 3500MHz-en, de annyira felforrósodnak a tekercsek+FET-ek, hogy nem mertem 5 percnél tovább futtatni a Prime-ot. Kézzel megfogtam az egyik tekercset, majd megsült az újjam. Heat-pipe hűtés kell neki. Az ASUS M3A78-T már jó lenne erre a célra. Vagy, RAM süniket tenni rá, de mivel nem az enyém lesz a gép ezért nem kínzom tovább. De eléggé kellemes eredményket produkál ezen a frekvencián. Sajnos nagyobb volumenű tesztre nincs időm.
-
slett27
addikt
Jah, a maga 12A+8A-es ágával.
Nagyon meleg azt jelenti, hogy kb 3-4mp-ig tudom rajtahagyni a kezem.
Az a baj, hogy nincs kéznél jobb táp. Az enyémet (Chieftec 650W) kellene átszerelnem, az macerás, a házamban elvannak vezetve a kábelek, kötegelve, stb.
Megpróbálom a lehetetlent, azért a Mushkinokat átrakom a Kingmaxok helyett. Hétfőn viszik el a gépet, addig teszt, megpróbálok mindent kihozni a Codegen-el. Max alapfeszes tuning lesz csak. Bár, lehet ott is elhasal a táp.
-
Tomate
veterán
Ez biza nem 720 csak 710 de itt van róla eredmény:
A hűtés pedig egy Asus Silent Knight. És természetesen ez közel sem primestabil
Nekem is volt krosszfájör performensz egy délután erejéig szerdán
Driver bug miatt nem tudtam tesztelni Vista alatt
-
Konfigos
őstag
Valóban így volt de 600wattos OCZ moduláris lesz végülis.Mostani TT táppal lekapcsol a gép ha húzom a memóriát a vga-n.Azt meg nehezen hiszem hogy egy 4870es vga-nal sok a 970mhzes memória húzás.Egyébként ennyit sikerült kihoznom a vga-ból ezzel a táppal és Vistával: 16431
Még egy jó hír hogy kiprobálok újra egy bio lapot
ud4p-m b@szik érkezni pedig már megrendeltem 4 napja...
-
CHIPman
nagyúr
Nem valószínű, hogy ilyen 4GHz 24/7-re mennék rá, egy 3.5-3.6GHz 24/7 elég lenne. Ahhoz meg elég az ASRock is, nem?
Tud valaki adni egy tesztet, ahol Crossfire x16/x16 és x8/x8 van összehasonlítva? Mert ugye az ASRock CF-ben csak x8/x8-t tud. Mindenki azt mondja, hogy "kicsi" a teljesítménycsökkenés, de érdekelne, hogy ez FPS-ben és százalékban kb. mennyit jelent. -
Konfigos
őstag
Nem csak töröm ha minden igaz de nem szólom el
Publikálnék én ha tudnék...De már lehet megvárom a giga ud4p lapot és majd azzal fogok.
Nagyobb bajom most hogy hiába stabil a rendszer cpu,ram minden.Mégis amikor telepítem a Fallout 3 játékot akkor megfagy a végén a gép.Próbáltam vagy 7x mindig fagyi van.Visszavettem mindent alapra akkor is ez történt.Futtattam memtestet is de semmi.Gondoltam hogy szar az SSD de a sima samu vinyóval is ez van. -
old gray
addikt
És mit kezdjek egy product details-el? Mert nehéz elhinni, hogy tuninghoz az AMD ajánlása a mérvadó feszültségek terén. Illetve nem vagyok járatos a X3 és X4 procik közötti különbségekkel kapcsolatban, így nem világos számomra, hogy ami a Deneb topic le van írva, az ide is érvényes. De kössz ezt a "do google" sablonszöveget, igazán segítőkész vagy. Kb. u.ennyi betű lett volna normálisan válaszolnod (ha tudsz) mint leírnod amit leírtál.
-
Konfigos
őstag
Igazából okosan csináltam az egészet ezért semmibe nem kerül a bővités
Dede 4830 lesz ma mentem volna érte csak asszonynál maradtak az irataim benne a bankkártyámmal és hát nem sok mindenki adja oda ingyér a vga-t
De már holnap megyek ki.
Nem igazán akarom elhinni hogy rajtam kívül nincs még p2 x3 tulaj aki írna ide.Remélem ez idővel változik és lesz olyan forgalmas mint a deneb topik
-
Konfigos
őstag
Hát remélem megy ez még feljebb is.Tegnap játszottam 4ghzen 2órát és nem fagyott
Prime-al megnézem délután hogy mi is a helyzet vele.
Viszont egy érdekesség a procihoz: Ugyebár ez biosból beálitott eredmény
az 1.440volt.Elöször 1.6 voltot akartam neki adni biztos ami biztos de azon windows bootnál kékhalálal újraindult a gép egészen addig amíg nem csökkentettem a feszültséget 1.440voltra ezen lazán bebootolt. Biztos nem a melegedés volt a baja mert néztem 1.6volton se volt a felszín melegebb mint 35fok bios szerint meg a cpublokk is a szobahőmérsékletű volt.Viszont nem nagyon tapasztaltam még ezt a több l3 cache miatti jobb memória kezelést.Igaz még csak 2x2gb gskill-el tudtam tesztelni de ezzel jóval gyengébb volt mint a 940Be procim és az 1200-as reaper memóriám
#267 este melgelesem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest