Hirdetés
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én is elbizonytalanodtam. Gyakorlatilag a Forza és a BF5 előnye is elveszett.
Ugyanúgy vagyok egyébként, mint Te. Van egy FreeSync monitorom (Acer XV272UP) és kicsit félek, hogy az a "freegsync" minden esetben hibátlanul teszi-e a dolgát egy rtx kártyával. Gondolkoztam, hogy veszek egy Acer XB271HU monitort, ami kb ugyanez a kaliber, mint az XV272UP, csak G-Sync. Ennek az ára azonban 60ezer Ft-al több, mint a jelenlegi monitorom bolti ára (értelem szerűen bolti ár alatt tudnám eladni pár tízessel, így a különbség már súrolná a 100ezer Ft-ot kijelző terén).
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest