Új hozzászólás Aktív témák
-
ericssonfan2
tag
válasz
Gézengúz #6641 üzenetére
Feltettem a legújabb drivert A8-7670K-hoz és tényleg látványos a javulás! Az említett Patagonia video Chrome alatt (VP9) teljesen jó, előtte pedig szaggatott 4K-n.
Bár nálam a proci 100%-on megy közben (igpu pedig csak 20%-on, nyilván a hardveres dekódolás hiánya miatt). -
ericssonfan2
tag
Nekem nagyon bejött ez a Godavari APU, még ha kihalófélben is van. 7670K lett végül, 2400-as ramokkal, és bár koca játékos vagyok, de egy kis GPU OC-kal hasítanak a játékok 900p-ben!
Skyrim High, GTA5 medium, de ami legjobban meglepett, hogy a Witcher 3 is medium közelében röccenés nélkül fut! Próbáltam WoT-ot is, mondjuk engem az nem köt le, de ott is elég jó grafikával ment a dolog.
Ilyen kevés pénzből ekkora élményt el sem tudtam volna képzelni!Szóval köszönet mégegyszer a tanácsokért!
-
ericssonfan2
tag
válasz
Plasticbomb #5181 üzenetére
Köszi az érveket-ellenérveket! Tisztul a kép, mégis egyre nehezebb a döntés
Mondjuk tartok tőle, nincs értelme ennyit kiadni egy épp kifutó vonalra.
Megnézem a hardveraprósat, mindenképp.
Kösz a segítséget! -
ericssonfan2
tag
válasz
Plasticbomb #5172 üzenetére
Köszi a sok tippet, ezekről egyáltalán nem tudtam.
A tervezett gép:- ASROCK FM2A68M-HD+
- AMD A8-7650K
- ADATA 8GB DDR3 2133Mhz KIT (2x4GB)400W táppal, Windows 10-zel, szerintem ezzel pár évig el lehet szórakozni
Lehet ezt amúgy valahogy alulfeszezni, hogy HTPC-nek is jó legyen (tudom, arra egyáltalán nem ideális).
-
ericssonfan2
tag
válasz
Plasticbomb #5170 üzenetére
Köszönöm!
Igazából max Skyrim, GTA5, Dirt, meg WOT lenne rajta, 720p-ben, vagy max 900p-ben, azokra szerintem megfelelne az APU, persze nem ultrán...
SSD, ház, táp, miegymás megvan. A10-en gondolkodtam, de tesztek alapján nem látom azt az óriási erőfölényt az A8-hoz képest, amit az árkülönbség indokolna, de persze még nézek teszteket, mindenről meggyőzhető vagyok.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
ericssonfan2
tag
válasz
Knobber #5166 üzenetére
...és AxBattler, köszönöm a válaszokat.
Most kell vennem valamit, a Zen még sehol és úgyis drága lesz, a mostani kifutók jóval olcsóbbak és pár évig még viszik majd azt a néhány játékot.
Azt nem tudom, esetleg elég-e a 7600, azaz van-e nagy különbség a 7670-hez képest...
-
ericssonfan2
tag
Üdv!
Kérdezném, hogy érdemes-e most általános célra + néha 720p játékra (Skyrim, GTA V, Grid, Witcher) összerakni egy A8 7670K + 2x4GB gépet? Illetve 2400 MHz-es ramok mennek teljes sebességen vagy 2133 lesz belőle?
Tudtok esetleg hasonlót ajánlani (pl elég-e A8 7600, stb).
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest