Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Bile Demon #70994 üzenetére

Megnéztem a 3DM2000- et. Indult, lefutott mindenféle trükközés nélkül az AMD- n. A Madonion oldalán levő, régóta ingyenessé tett verziót futtattam.

Ránéztem a vinyókra is, van bad mindegyiken, a Barracuda 85, a Hitachi pedig 25% kondis. Kapott gépekből kiszedett meghajtók, mivel még nem ellenőriztem, nemtom hogy ilyenek voltak, vagy nálam is rosszabbodtak-e. Tápellátás nálam mindenesetre tuti jó, 600W csifiről megy ez a gép (korábbi adatkapcsolati hibákat is jelez a HDS, ezt okozhatta tápáram/fordulatcsökkenés is). Különösebben nem jelent semmit a dolog, van évek óta 8%- os Maxtorom is, működik rendesen. Valamint ezen a gépen nemigen lesznek pótolhatatlan adatok. Az eddigi eredmények pedig lementve penre és a főgépre is.

Most pedig elkezdek pár középkori :DDD gamet leválogatni a fentebb tesztelt penre. Kipróbálgatni, végigjátszani, ahogy lesz kedvem, időm. Remélem már semmi nem fog rosálni a kis Phenomban, ha esetleg a vinyó, abból most van tartalék.

• DarthSun

Ármester

válasz Bile Demon #70994 üzenetére

Nem rossz a 6850 végülis, kisebb méret és fogyasztás. 2 van belőle, a másik a C2- es 4magos mellett van. Vinyókat nem is néztem mostanában HDS- el, csak annyit tudok hogy működnek, persze nem ártana rápillantani a kondíciókra.
    3DM2000- et akkor megnézem hogy fut-e az AMD- n, avval ritkábban mérek.
    A driverpakkos XP, amit használok felteszi a NET keretrendszert is, csak a 2010- es DX kell pluszban (azt a SSamHD is kéri).
    Oszd visszább a ramokat, ha arra gyanakodsz. Ha SPD autora teszed visszaosztva, akkor beállít egy biztonságos késleltetést is. Core2 esetén nemigen számít a ram-sávszél, ahogy észrevettem a brand C2D- nál is. AMD- t jobban visszafoghatja, de biztosra mentem, én is 1.9V- ot adtam, XMP- t mellőztem. CL5 lett csak, valszeg a 848MHz- et vinnék CL4- ben, mivel CL5- ben mentek 950 körül is, de úgy vagyok vele, inkább legyen 101% stabil a gép.

Új hozzászólás Aktív témák