Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Becksman #73158 üzenetére
Neccesen, de elég, ugye függ attól is milyen vga-t raksz mellé. Nálam a régi gépemben 8350@4,7Ghz, 3 vinyóval 1 ssd-vel, 1070 gainwarddal, konnektorból mérve ha mindent (vga/cpu-t) maxon járattam vett fel 610w-ot. Játékok alatt kb 420-at. Egy 600w-os táp volt benne, simán bírta. Azért gondolom, hogy ha nem fogok nyúzni, a procit sem lehet ezzel a lappal az egekbe húzni, akkor belefér az 500w-ba simán.
Pricilimit... na ez egy olyan kérdés amit már boncolgattam itt nem egyszer. Nálam a fent említett konfiggal, inkább volt gpu limitem mint cpu. Csak én 1440-ben játszottam. A gta5, a crysis 3 az folyamatosan kihajtotta a vga-t 1440-ben. Ha 1080-ban fogysz játszani, akkor szinte biztos, hogy cpu limited lesz.Comes:
Hézagold ki a fület. Vagy rövid a csavaron a menet, vagy meg van szakadva a menet. Így nem fekszik föl rendesen a hűtő a cpu-ra. (ez tűnik ki az alapjárati hőmérsékletből is) Vágjál ki néhány alátétnek valót (egyformát!!!) és tedd a csavarok alá, így kevesebb menet megy bele. Viszont itt már vigyázz a lehúzással, nem kell bikából lehúzni, elég ha érzésre húzod. A lényeg, hogy nem mozogjon a hűtő.[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest