Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
and1ao #48529 üzenetére
Nekem a 4,7-4,8-hoz már 1,5V körül kell a 8320-nál. Ez van.
Hozzáteszem, Én a 8 magos FX alá eleve inkább 990-es lapot tennék, nem 970-est, főként ha tuning is lenne..
Az más kérdés, hogyha nem akar az ember több kártyás rendszert építeni, akkor elég lehet a 970, de ha igen, akkor oda már nem feltétlen biztos.
A szapulást meg most fejezzük abba, mert unalmas. Szerintem itt már páran megmutatták, hogy mit lehet kihozni a "bagyibájt" lapból, egy csúcsszuper pl. Asus-sal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Egy hónap múlva robog be az új 3 nm-es Dimensity
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest