Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8909 üzenetére
Az egy szerver roadmap.Abból is látszik, hogy nem az asztali megjelenést látjuk, hogy a roadmap szerint a Raphael alapú AM5 platform előkészítése 2023 során zajlik és 2023Q4-ben kerül piacra vezetésre - miközben az asztali Zen4 már 2022 év vége óta elérhető.
Nem állítom persze, hogy mindent 1 évvel elcsúsztatva kell értelmezni, csak azt, hogy amit ezen az ábrán látunk az nem az asztali termék megjelenésére vonatkozóan mérvadó.
Abban sem vagyok biztos, hogy vajon ez a roadmap még pontos. A Bergamo emlékeim szerint például 2 hónapja jelent meg, tehát csúszott 2 negyedévet.
Elnézést, persze én is csak ködszurkálok. Meglátjuk majd.
Két dolog miatt hiszek a 2024Q1-es rajtban:
Egyrészt mert az architektúrák közötti intervallumszámítás alapján - figyelembe véve a Zen4 2 negyedéves csúszását - úgy jön ki.
Másrészt szerintem az üdvrivalgás is korai jelenség volna 1 évvel a kiadást megelőzően.De majd meglátjuk.
Szerintem CES-re remek téma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest