- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #9455 üzenetére
Én többet vártam.
Mike Clark ábrándos csodálata után... Persze a zen3-hoz képest tényleg csodálatosan gyors, de nem csillog olyan szépen a zen4-hez képest.
De nem is ez a lényeg. Hanem hogy arról volt szó, hogy durván szélesítik, meg a dual decoder, meg az L1d méretnövelése. Szóval én M1 momentumot reméltem.Eddig mindig volt valami meglepi az egyébként tisztességes 10-13% körüli IPC emelkedés mellé. Zen2 esetén a magszám, Zen3 esetén a 8 magos CCX-ből származó játék teljesítmény növekedés, a Zen4 esetén az órajel. Itt az wunder-architektúrát vártam. Az előző mérföldkövekhez képest eddig úgy tűnik, nem hoz annyit. Persze az ár még sokat nyomhat a latba.
Meg lehet, hogy pár évig úgyis a tops fog eladni mindent.Chiplet-chiplet kommunikáció vonatkozásában én se láttam eddig semmit. Talán mintha fclk növekedésről lett volna szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest