- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #9094 üzenetére
"kiszivárgott vagy kreált chartok"
Ez nem azt jelenti hogy szerintem MLiD kreálta őket és az általad használt "feltételezhetően" szó (ami = nagy valószínűséggel, valószínűleg) sem azt jelenti amit írtam, hogy vagy igen vagy nem. Ép ezért nem azt a szót használtam. ( 50-50%) szerintem kreált vagy nem. Tehát egyáltalán nem állítottam hogy MLID kreálta őket és nem mondtam azt ,hogy nagy valószínűséggel hamis. Sőt C&C cikk után szerintem inkább igaz mert ahogy végig ment rajt igazából egyfajta kötelező fejlődést ír le lépésenként , nem látszik benne a nagy titok, szerintem legalább is. Nincs ebben több tényleg ,mint amit írtam.
Amúgy 30 % IPC növekedés elég végzetes lenne a mostani, boltban lévő generációkra. Mondjuk egy Ryzen 5 8600 kivégezne azonos magszám használat alatt egy 7950 CPu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest