Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Epson nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Cathulhu #770 üzenetére
> Nem gondolom, hogy a Macen dolgozó programozók jelentős számban lennének jelen
én amikor elmegyek egy nemzetközi sw fejlesztői konferenciára,
akkor 50--60% -ban OSX-es gépeket látok.
( A frontend, design vonalon még több - a backend részen viszont kevesebb )4-5 ével ezelőtt elég trendi volt a MacBook. és nem csak az iPhone és a OSX-re fejlesztők között.
persze azóta már sokat változott a helyzet, de azért még manapság is észrevehető."Why do most of the developers in Silicon Valley prefer macOS over Linux or Windows?"
https://www.quora.com/Why-do-most-of-the-developers-in-Silicon-Valley-prefer-macOS-over-Linux-or-Windows"Why do most professional programmers prefer Macs?"
https://www.quora.com/Why-do-most-professional-programmers-prefer-Macs"From the top answer:
The best software for web development exists on OS X. It is believed that the best developers are on Macs, so they built the best tools on Macs for Macs. Tools such as TextMate and more."sőt amikor ilyeneket irnak, hogy miért ne használj ...
"Why Developers Should NOT Use MacBook Pro"
"About ten years ago there was an article claiming that “Every Developer should have a MacBook Pro”, which listed a bunch of reasons, for example ...."
https://hackernoon.com/why-developers-should-not-use-macbook-pro-3b6a4aeeee64> Tizenpár éves pályafutásom alatt eggyel sem találkoztam.
valószinüleg hazai Enterprise + Windows vonalon dolgozol,
ahol a fejlesztőknek kicsi szavuk, hogy milyen gépet választanak maguknak.
( de ott is a trendi projekt menedzserek már 10 éve is MacBook-al villogtak )amúgy én is elfogult vagyok ( ==> Thinkpad + Linux ) ráadásul még a Retina Display-t se birná a szemem.
mindenesetre már nézegetem a RYZEN -es Thinkpad-eket. ( "A285" , "A485" )
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest