Hirdetés
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"az évek folyamán szereztek piaci részesedés az szépen csökkenhet még."
+ "Az i3-12100 és i5-12400 igen jó lett, erős ár/érték aránnyal. Ezek ellen nem tudom, mit akarnak majd egy vágott Renoir-al."
Nem biztos, hogy akarnak valamit kezdeni, nem biztos, hogy a piaci részesedés érdekli őket. Rövidtávon nyilván meg van kötve a kezük és ha elmegy a legyártott cucc drágábban is, akkor szerintem le fogják szarni a DIY piacot, de talán még az OEM-eket is.Valamikor az időben vagy volt, vagy most van, vagy a jövőben lehet majd egy döntési helyzet, amikor el kell majd dönteniük, hogy a rendelkezésükre álló N7-es kapacitást tartják, esetleg bővítenek és kiszolgálják az alacsonyabb árú szegmenseket is, vagy mivel ott alacsony a margó és rontja a statisztikát, elengedik.
Én csak a süketelést nem bírom. Zen2-t el tudták adni $100-200-ért. Persze lehet, hogy az selejt volt, most meg nincs selejt. (mellesleg 3600-ból szerintem túl sok ment el ahhoz, hogy az selejt legyen) De az akkor se áll össze, hogy chiplet-packaging költsége miatt nem. Ez süketelés. Akkor mondják azt, hogy a genya TSMC ma már 2x annyiért állítja elő ugyanazt, mint 2 éve. Ezt még esetleg el is hinném.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- SEGWAY Ninebot Kickscooter G30 Max II elektormos roller teljesen újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S25 256gb, új
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest