Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz -FreaK- #1685 üzenetére

    Égyrészt én a helyedben nem néznék 720p benvhmarkokat. Csakis azt, Amivel játszol, vagy jobb felbontást.

    Másrészt most már van referencia. A helyedben azt vetném meg, hogy amit lehetett kapni 2-3 évvel ezelőtt Intel (6600-6700k, 7600-7700k) és vele egy árban jövő ryzen közül (az, amelyiket választottad volna anyagi megfontolásokat is figyelembe véve) ma melyik teljesít jobban az általad preferált felbontásban.

    Igazából nem csak az érdekes, hogy ma melyik jobb, hanem hogy vajon zárult-e az olló.

    Ha nincs 2080Ti-d, és 1080p-nél.magasabb felbontásban játszol akkor egyébként szerintem úgyis a gpu fog limitálni. Szerintem vékonyak már annyira a különbségek (de ez gémingben 3%-kal jobb, és ha olyan felbontásra állítom, amitől hányok, akkor 15% is van!. Jó, de ez megeszi azt a programokban. Jó, de ez időtállóbb, stb), hogy megengedhető legyen (hülyézés nélkül) a márkapreferencia alapján való vásárlás.

    Ha mindenből a ma és közeljövőben a Legjobb kell, és a űénz nem számít, akkor persze Intel, szerintem sénki nem fog rád ezért haragudni, és nem fogod megbánni se (9700k, 9900k)

    Szerintem a 3600 eléggé megközelíti az Intel teljesítményét, feleannyi, mint a 9700k és hosszútávon az SMT miatt biztosan időtállóbb, mint a 9600k. Ennél minden további ryzen verzió a benefithez képest aránytalan felárat jelent. Én ezt venném, de én spúr vagyok.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák