- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk egyre tovább tart megcsinálni egy nagyon magas gépigényű, minőségi játékot, szóval szerintem 8 szálnál több talán majd csak 2020 után lehet életmentő. Én pont most vacilálok, hogy vegyek -e egy 1151-es lapot, amibe jó lesz a Kaby Lake is, vagy várjam ki az AM4-et és a Zen-t. Ha abból indulok ki, hogy kb. 2020-ban cserélnék leghamarabb alaplapot, semmi hátrányom nem lenne most egy 1151-ből, pláne olcsón. A DDR4 RAM jó lehet későb akár egy AM4-be is, procit meg el lehet adni kis buktával.
Nem vagyok szerintem elfogult, VGA-k terén pedig kifejezetten az AMD felé húzok, de nem látom sok értelmét kivárni az AM4-et és a Zen-t. Szép a 8c16t, tetszik nagyon, de mire nem lesz elég egy Kaby i7, amit ha nem is azonnal, de elvileg betehetek egy megfelelő, most is kapható 1151-es lapba?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest