- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Próbáltam visszavenni már, 1.325ön is bizonytalan 300as FSBvel, ha 273 volt belőve, azt bírta 1.275re visszavéve. Ami a CPUfeszt illeti, abból indulok ki, hogy 1.4en ment 3.4et az előző tulajnál, akkor csak lehet valamivel lejjebb menni..aztán majd kiderül, amint lesz időm tesztelgetni.
HTről nem gondoltam volna, hogy annyit bír..durva..majd megnézem mit hoz. Az NBt véletlenül járattam már 2400on, végülis gond nem volt, csak jobb a biztos alapon osztottam visszább, amíg emelgettem az FSBt.
Kifejezetten tetszik, hogy lehet variálni a procit sokféleképpen, pedig Intel fronton agyf4szt kaptam mikor P45ben próbáltam a kis Yorkot 500as FSB felé terelgetni..ez valahogy más, következetesebb/egyszerűbbnek hat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ingatlanos topic!
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Freemail
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged