Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy p2 550, és egy giga 770 ud3. Látja mind a 4 magot, win be is bootol. Alapfesz, alap órajel, primeon a 3. mag egyből elhasal. Emeltem feszt, levettem frekit, azonnal hal. Letiltottam, majd elkezdtem szórakozni a maradék hárommal. Nagy örömömre sikerült 3x2 órás primeot végignyomni 1.325 fesszel 3.3 gigán. Boldogan nyugtáztam, hogy minden fasza, erre megnyitom chromeot, hogy 3dmark alatt is teszteljem, és szemetel a kép. Tuti, hogy nem a vga hibás, tegnap szedtem ki párom gépéből. A kérdésem az lenne, hogy biosban a value core opció mit takar? Auton -2%on van, angol fórumokon úgy értesültem, valami finomhangolás. Érdemes ezzel játszanom, vagy kukába a 4 maggal? 1.4 fölé nem akarok menni, 60 fok alatt akarom tartani. Annyit nem ér, hogy megsüljön vagy idő előtt tönkremenjen, így is örül asszony, hogy erősebb lett a procija, csak én akarom még erősebbé tenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest