- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
stratova #164 üzenetére
A YouTube-on "RedHead Vapes" teszteli játékokkal.
Throttling ellen a notebookreview fórumon ezt a megoldást ajánlja valaki az "AmdMsrTweaker" eszköz használatával.
Nem tudom, hogy jól értem-e, de az akkumulátor veszít a töltéséből nagy terhelés hatására.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Megjelent az Y700 AMD német tesztje.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
LurkerSheik #157 üzenetére
Akkor most hallasz ilyet is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Hurkaleves #155 üzenetére
Trottyling ide vagy oda, a "második hullámban" kijött Y700-akat is elkapkodták.
-
Dhampir
félisten
válasz
Hurkaleves #149 üzenetére
Egyébként 245-ért már nincsen, kifogyott, most csak 243.650-ért kapható másutt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Hurkaleves #149 üzenetére
Vedd meg és teszteld nekünk pls!
Egyébként i5-ös Asus G551JW már 265000 körül van, a MM-nél év elején 255000 volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Hurkaleves #147 üzenetére
Meg az árképzésre is koncentrálhatnának, lehetne olcsóbb is.
Nem tudom, hogy jól látom-e, de manapság már majdnem drágább, vagy legalábbis nagyjából egy árban mozog az AMD, az Intel és Nvidia párossal. -
Dhampir
félisten
válasz
Hurkaleves #145 üzenetére
Jó neked, ez viszont nem oldja meg azok problémáját, akik még sok adatot tárolnak lemezeken is és a munkájukhoz néha szintén elengedhetetlen. Ezen túlmenően bánnám, ha a Jégkorszak-sorozatot és hasonlókat nem tudnám megnézni csak plusz beruházással. Ráadásul csak 3 USB-csatlakozó van rajta (és hasonló más "gamer" kategóriás gépeken is), amiből egyet így akár tartósan is lefoglalhat a külső meghajtó.
Éppen pont fontos dolgoknak nem jut több hely, hogy a gyártók így összepréselik a gépeket. Vastagabb házban talán jobb hűtőrendszert lehetne elhelyezni és jóval több portot kaphatna a gép. Például hasonló kategóriás Asus gépeken is csak 3 USB-csatlakozó található, de DisplayPort is van rajtuk a HDMI mellett.
-
Dhampir
félisten
válasz
Hurkaleves #143 üzenetére
Ami kevésbé jó dolog, hogy az Y700-ban nincsen optikai meghajtó, szóval akinek ez fontos, kénytelen usb-re köthetőt vennie, mert a gyártó nem mellékel a géphez.
-
Dhampir
félisten
válasz
Hurkaleves #141 üzenetére
Még ha netán gyengébb is az Intelesnél, akkor is az AMD-s konfigurációt választanám.
Például Linux alatt eddig még nem tudtam megoldani Intel alatt a színjavítást, AMD-s grafikus beállító viszont van Linuxra is (habár fapadosabb a Windowsos verziónál), ez akkor hasznos, ha csak az APU-ra van szükség és az energiatakarékos processzor van elsődlegesnek beállítva.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
BangoSkank #135 üzenetére
Jó lenne, ha 15 colosban is érkezne.
(#136) solfilo
Ne hagyják ki csak jó izmosat tegyenek bele, ne az APU-val egyenértékűt.
-
Dhampir
félisten
Milyen géped van?
Elvileg Ubuntu Linux alatt egyszerű lenne a Linuxos Catalystból kiválasztva:
(Más: A Playonlinuxszal egyes Microsoftos játékok és programok is futtathatóak.)
-
Dhampir
félisten
Gyün a Lenovo Ideapad 500 is, például itt ~ € 799 körül listázzák.
-
Dhampir
félisten
válasz
stratova #117 üzenetére
Sajnos a Pavilionokba is ez a "plafon" került, bár az a proci sem rossz kisebb igényűeknek és spórolósoknak.
No meg a körítés is számít (milyen a garanciális háttér, a gép nem hullik-e széjjel 1 hét alatt stb.
)
A 11. oldalon látom, hogy 10/100 Mbps Ethernet controller, a "Fast Ethernet" még mindig divat.
-
Dhampir
félisten
Vajon mikorra várható a Dell Inspiron 15 5555 Carizzoval és melyik procival forgalmazzák majd?
-
Dhampir
félisten
Én már szinte minden fellelhető tesztet végigolvvastam róla.
Ami viszont érdekes, hogy a notebookcheck tesztjeiben a 455 G2 panelje sRGB színprofil összehasonlításban megverte a Fujitsu Lifebook A555g FHD IPS kijelzőjét, itt olvasható a hozzászólásomban található linkekkel együtt.
-
Dhampir
félisten
Szerintem az AMD-s Lenovo jól össze lett rakva, persze masszivitásban és szerviz tekintetében a ProBookkal összehasonlíthatatlan. A Lenovo fullHD kijelzője viszont gázos.
A Pavilionokat nem ismerem, de a legutóbbi két szériát a Laptopszalonban egy boltos dicsérte.
Ellennék egy Kaveris ProBookal is, de a kijelzőjétől félek.
-
Dhampir
félisten
Bár Deme Szabolcs ezen videó alatt azt írta az Asusról, hogy "Ilyen laptopom van mégse viszi a GTA 5-öt...".
-
Dhampir
félisten
Magyar nyelven egy Radium által írt tesztet találtam.
-
Dhampir
félisten
Nem akkumulátor, hanem folyamatos üzemmód, úgymint irodai felhasználás + filmnézés és ritkábban némi játék. (Nyilván mobilizálni kell, ezért nem raktam össze asztali gépet már évek óta, de egy "fullosabb" PC konfiguráció drágább is lenne.)
Főleg a HP Pavilion 15-re gondolok, bár konzumer, de nem tetszik a Gigabit Ethernet hiánya és a csak 3 darab USB-port, valamint a memóriabővítés nehézkessége (ha jól láttam képeken). Ez az IPS-kijelző, még ha az olcsóbbik fajták közül is való, elég vonzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest