Új hozzászólás Aktív témák

• Hurkaleves

őstag

válasz BangoSkank #154 üzenetére

ha a mérnökök végre valahára egy picit is adnának a jobb hűtésre, senkinek sem fájna a feje. ott vérzik el minden lapos. rakhatnak bele atom brutál cuccokat ami specifikációkban tök jól mutat aztán negyed óra játék után lehal minden.
    a procit is a dVGA melegedése "húzza le" mert ugye egy körön vannak. ez sem túl okos lépés. külön hűtés már régóta létezik itt sem kellett volna másképp tenni.
    az Y50-emnél azt figyeltem meg, hogy a vga stressz alatt sem esik 1050Mhz-alá ami pozitív. ha a proci bethrottlingol alap órajelre az 2.5Ghz ami egy i7-es procinál ehhez a vga-hoz még mindig bőven elég!
    viszont AMD-nél lemegy ez akár 1.4Ghz-ig is ami viszont qrvára gáz és olyan cpu limitet tol oda hogy élvezhetetlen a játék. egyelőre meg vagyok elégedve a jelenlegi laposommal főleg, hogy raktam bele IPS panelt, egy darabig nem cserélem, de ha fogom akkor ismét intel+nv lesz, pedig szeretem AMD-éket, de ha töketlenkednek... mondjuk itt a lenovo hűtése a ludas inkább...

és ez a hibrid VGA rendszer sem kell mert évek óta sehol sem működik normálisan. az optimus szimpi. váltogat, igénytől függően. annyi.

Új hozzászólás Aktív témák