- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a Notebookom amiről írtam!!! Lement rajta egy-két Benchmark, mivel már kb. másfél hete használom. No nem is jártatom a szám inkább egy-két screenshot:

Nos mint láthatjátok kapott már egy 120-as samsung ssd-t meg 2x4 GB 2133-as memóriát. Később láthatjátok hogy sajnos csak 1600-on futnak és nem lehet konfigurálni.
Anyaghasználatra teljesen átlagos a gép. Teljesen műanyagból készült, bár Noti belső felülete, amely szálcsiszolt fémes kinézetett kapott, nagyon megtévesztő. A fémes hatást nagyon jól utánozták!!!!Kijelző betekintési szögek:

Nagy pozitívum itt hogy FreeSync-es a monitor. Még nem tudtam kitapasztalni, hogy mennyit dob az aksi időn.
A kijelző színbeállításai nekem egy kissé sárgásak voltak, de ezt hamar tudtam orvosolni. A családban van egy Acer Aspire v5-573g, amelynek elég jó IPS-es kijelzője van. Színminőségben szerintem egy szinten van a kettő, de sajnos a az Acer kijelzőjének azért érezhetően nagyobb a fényereje.Akkor jöjjenek a Benchmarkok:
Játékok:
Három játékot néztem meg: Tomb Raider. GTA V és War Thunder mindegyiket full hd-ben teszteltem Dual Graphics-al és anélkül.
Tomb Raider medium beállításokkal:

Ez a játék köztudottan jól meg lett írva AMD vasra és van Dual Graphics profilja így látható a különbség a teljesítményben!
GTA V Low beállításokal:
Amint látható itt nem sok javulás tapasztalható Dual Graphics-al. Pedig az asztali Kaverik jelentős javulással futtatják a játékot Dual Graphics-ban. Valószínűleg ehhez a játékhoz már kevés volt a processzor teljesítmény...
War Thunder Custom beállítással:

Nos amint láthatjátok vegyesek a az értékek a Dual Graphics-ot illetően. Magyarul inkább nem ugrik tőle a teljesítmény.Mivel inkább csak a modernebb játékok és főleg DX10-től kezdve van komolyabban támogatva ezért régebbi játékoknál valószínűleg nem várhatunk teljesítmény javulást. Itt mondjuk hozzá fűzném hogy én sok régebbi játékkal játszom (CS:S, HL2 alapú modok, DOD:S, Painkiller, régebbi FEAR-ek), melyeket kipróbáltam és full beállítások mellett gond nélkül mennek.
Komoly játékok alatt a cpu hőmérséklete bizony néha elérte a 80 fokot!!!, de a ventilátor nyílását kivéve sehol sem hevül a burkolat!!! Játszás mellett talán nem ártana egy hűtőpad...
Akkumulátor időt sajnos nem teszteltem ki mélyrehatóan. Teljes igénybevétel mellett kb 50-55 percet tudott menni. Miután egy kicsit átkalibráltam a windows energia sémáit böngészve energiatakarékos üzemmódban, valamivel több mint 4 órát tudtam használni. Eddig is tudtam hogy az AMD nem csillagharcos aksi idő terén, szóval nem megy a noti 6 órákat netezés közben, de akármire is használtam nem volt problémám a teljesítménnyel.
Összességében én nagyon elégedett vagyok a géppel!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M4 pro - 2024, 14/20 mag, 32/512GB, - Apple garancia (105)
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest