Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bossbob

tag

Sziasztok!

Végre megérkezett a Notebookom amiről írtam!!! Lement rajta egy-két Benchmark, mivel már kb. másfél hete használom. No nem is jártatom a szám inkább egy-két screenshot:

Nos mint láthatjátok kapott már egy 120-as samsung ssd-t meg 2x4 GB 2133-as memóriát. Később láthatjátok hogy sajnos csak 1600-on futnak és nem lehet konfigurálni.
    Anyaghasználatra teljesen átlagos a gép. Teljesen műanyagból készült, bár Noti belső felülete, amely szálcsiszolt fémes kinézetett kapott, nagyon megtévesztő. A fémes hatást nagyon jól utánozták!!!!

CpuZ és GPUZ:

Kijelző betekintési szögek:

Nagy pozitívum itt hogy FreeSync-es a monitor. Még nem tudtam kitapasztalni, hogy mennyit dob az aksi időn.
    A kijelző színbeállításai nekem egy kissé sárgásak voltak, de ezt hamar tudtam orvosolni. A családban van egy Acer Aspire v5-573g, amelynek elég jó IPS-es kijelzője van. Színminőségben szerintem egy szinten van a kettő, de sajnos a az Acer kijelzőjének azért érezhetően nagyobb a fényereje.

Akkor jöjjenek a Benchmarkok:

Passmark:

CPUZ:

Játékok:

Három játékot néztem meg: Tomb Raider. GTA V és War Thunder mindegyiket full hd-ben teszteltem Dual Graphics-al és anélkül.

Tomb Raider medium beállításokkal:

Dual Graphics on:

Dual Graphics off:

Ez a játék köztudottan jól meg lett írva AMD vasra és van Dual Graphics profilja így látható a különbség a teljesítményben!

GTA V Low beállításokal:

Dual Graphics on:

Dual Graphics off:

Amint látható itt nem sok javulás tapasztalható Dual Graphics-al. Pedig az asztali Kaverik jelentős javulással futtatják a játékot Dual Graphics-ban. Valószínűleg ehhez a játékhoz már kevés volt a processzor teljesítmény...

War Thunder Custom beállítással:

Dual Graphics on:

Dual Graphics off:

Nos amint láthatjátok vegyesek a az értékek a Dual Graphics-ot illetően. Magyarul inkább nem ugrik tőle a teljesítmény.Mivel inkább csak a modernebb játékok és főleg DX10-től kezdve van komolyabban támogatva ezért régebbi játékoknál valószínűleg nem várhatunk teljesítmény javulást. Itt mondjuk hozzá fűzném hogy én sok régebbi játékkal játszom (CS:S, HL2 alapú modok, DOD:S, Painkiller, régebbi FEAR-ek), melyeket kipróbáltam és full beállítások mellett gond nélkül mennek.

Komoly játékok alatt a cpu hőmérséklete bizony néha elérte a 80 fokot!!!, de a ventilátor nyílását kivéve sehol sem hevül a burkolat!!! Játszás mellett talán nem ártana egy hűtőpad...

Akkumulátor időt sajnos nem teszteltem ki mélyrehatóan. Teljes igénybevétel mellett kb 50-55 percet tudott menni. Miután egy kicsit átkalibráltam a windows energia sémáit böngészve energiatakarékos üzemmódban, valamivel több mint 4 órát tudtam használni. Eddig is tudtam hogy az AMD nem csillagharcos aksi idő terén, szóval nem megy a noti 6 órákat netezés közben, de akármire is használtam nem volt problémám a teljesítménnyel.

Összességében én nagyon elégedett vagyok a géppel!

Új hozzászólás Aktív témák