Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerintem a Lenovo Z50 és az Asus X akármi sorozatok elég gázosak. Nem vagyok egy noti guru, de ajánlós topikban ezekről folyamatosan lebeszélik az embereket a minőségük miatt. Teljesítményük elég lehet, de inkább maradnék Pavilion vonalon.
Legjobb lenne neked is egy HP Probook, csak azokban még nincs Carrizo (legalább is nálunk tuti nincs), csak Kaveri. Pl ha ezt kiadnák Carrizoval, nem is kéne tovább gondolkodni sztem.
-
Huawei
tag
Szerintem teljesítményben jobb az ASUS X550ZE, HA kérsz memória bővítést és tud dualban menni a memória. Asuséknál tudtommal nem nagyon vannak megbízhatósági gondok, de cáfoljatok meg ha tévedek. Bizalom program is mellettük szól... Nekem csak az volt a bajom, hogy nem tudtam magamnak beletenni másik RAM modult. A minőségével nem volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest