- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Garold #10618 üzenetére
Notivinyó 2W körül eszik, 3,5"-os 10W-ot is bekajál, a különbség egy része hő formájában távozik, és mindez a méretkülönbség miatt egy jóval kisebb helyen. Annó Modecom Feel 202-es házban nyáron 30plusz fokos környezetben hűtés nélkül szinte sütött a 3,5"-os Seagate vinyó, kellett rá egy slim 100mm-es venti.
-
MZperX75
addikt
-
MZperX75
addikt
válasz
Garold #10618 üzenetére
5400-as fordulatszámú kevésbe melegszik,de ez most itt nem lényeges.
AIDA64-el teszteld összeszerelve illetve monitorozd,kiderül,hogy beborul,ha melegszik akkor a hűtésről gondoskodnod kell,vagy venti ,vagy venti!Ennyi.... (nyitott házba nálam 28-37fok között működik,zárt házban 40 felett is megy akkor rá kell kapcsolnom +10-20%-ot a ventire ..........bár nálam most FM1-es MiniITX lappal szerelt LlanoA8-as megy aminek a lapja okosabb ,mint a brazosé,de a HDD hőfok ott is hőfok....
-
válasz
Garold #10284 üzenetére
Én egy P4-es számítógépnél (céges) jártam így: ki kellett cserélni az alaplapot, mert megadta magát... Gondoltam OK, szedjük szét és had szóljon... Aztán csak néztem, amikor a hűtőt le akartam szedni és az "egész" a kezemben maradt! Még jó, hogy ott sem lett semmi gáz, csak megijedtem elsőre.
Viszont régebben az egyik itthoni masinával megszívtam, igaz, ott nem a paszta volt a hunyó, de mindegy is: eléggé feszes-passzos volt a borda... Olyannyira, hogy amikor egyszer hozzányúltam a géphez, utána nem akart elindulni.
Mondom wtf? Aztán szét kellett szedni az egészet és kiderült, hogy a foglalat (S478) egyszerűen eltört.
Mondjuk olyan téren nem volt gáz, hogy így vennem kellett egy új alaplapot és megvettem ugyanazt, csak a "rev2"-öt. Nem is bántam meg (kivéve az anyagi részét.
)
-
rigo88
aktív tag
válasz
Garold #10281 üzenetére
jaja köszi. érkezik az új "családtag" egy m45m1-i deluxe formájában miután meggyőződtem hogy működőképes az első lesz az újrapasztázás.
mindig meggyőzöm magam, hogy jóazagyári aztán soha nem jó.
régebben még políroztam is de már kinőttem belőle / elkopott a csajom összes körömpolírbizbasza... -
rigo88
aktív tag
válasz
Garold #10264 üzenetére
nem, mert az egész ház hdd-stül, bordástul, házanyagostul úgy ahogy van meleg.
de ha úgy gondolod, hogy ez segíthet, leszedem, kicsit még meg is polírozhatom a felületet ahol érintkezik a csipppppel.
a ház szellőzése levegőátjárása nyilván nulla ami azért nem túl jó, nem olyan mintha lenne benne egy rendes táp ami szívná ki a levegőt az alján a lyukacsos részen meg jönne be a friss.
viszont nem szeretnék további ventiket alkalmazni htpc lévén. -
raidx
őstag
Azoknak van is az egyik bevásárló centerbe boltjuk. Lányom notiját ott vettük nyitáskor. Ahhoz képest a mostani terület igen picurka és persze a kínálatuk is picurka.
Ahol vásárolni szoktam azok eddig mindent beszereztek de ezt a kábelt nem akarják. Igaz, a hosszúakból van egy nagy fiókra valójuk. -
wopi
aktív tag
Teljesen jó megoldás, csak a teamviewer is olyan, mint a logmein, hogy nem új sessiont nyit, hanem a futóba lép be. Ez akkor kellemetlen, amikor az asszony otthon filmet néz, én pedig belepofátlankodok, mert meg akarom nézni, mi a helyzet az otthoni géppel.
Eddig a windows remote desktop volt erre a legjobb, de ezt olyan verébre ágyúval esetnek érzem, hogy csak erre a célra lépjek be.
Vagy éppen ha emailben riasztást küldd, ha valami gáz van, az is szimpatikus funkció volna.Erre eddig nem gondoltak, vagy nekem vannak extra elvárásaim?
-
MZperX75
addikt
Hülyeség,az az teljesen felesleges. 2x2 ramot beletenni
1.fogyaszt 2x annyit a memória
2. max 1333-on menne ami nem rossz ,az időzítésekkel is felesleges a játék,Ártani nem használ.
Én a Brazosba 1 db modult az az memóriát tennék 1 db 4Gigás 1333-at.
nem fogod a sebességét magasabbra lőni,ezért felesleges.1066Mhz támogat a E-350,OC-val elérhet 1333Mhz 1.5V@1.6-1.65V-on stabilan különben téveszt az a szerencsétlen és csíkoz+vibrál a képed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest