Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
satee76 #6259 üzenetére
Igen, bar meg nem volt idom elolvasni, mi is az a piros felirat, mivel egybol eltunik. A chipset huto ezen is cserelve van, egy Abit AN8 rezhutojet kapta meg. Kb. ketszer nehezebb, gondolom azert jobban is hut, NF2 azert melegedett szepen.
A megjeleneskor eleg sok gond volt a lappal, anno sokat olvastam rola. Kicsit elkapkodtak a dolgot. Aztan jott az NF7-es, ugyan ez, csak Guru chip nelkul, es kiforrott BIOS -al. Aztan persze elvolt konyvelve az AN7, hogy egy katasztrofa, pedig ahogy szepen szallingoztak a BIOS -ok a laphoz, ez is hibatlan lett.Imadtam az Abit -ot, pont az AN8 Fatal1ty volt az egyik legjobb S939-es lap, amit hasznaltam. Csak a DFi Venus tudta uberelni.
Banom is, hogy eladtam mindkettot poton penzert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest